AKTUELNO

Žestoko prepucavanje!

Nakon pauze za reklame Zorica Marković dobila je reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi nastavila svoje kometnarisanje odosa Lazara Čolića Zole i Anite Stanojlović.

Lako je kad ona ima emociju da pristane, a ti to radiš iz inata. Sve je inat preko Miljane. Ja sam spomenula da Miljana nije u redu. Ona je rekla da je opsednuta Marko Markovićem i luda za njim, tebe forta i traži igru, a što? Jer ste Miljana, Bebica i ti najaktuelniaj priča trenutno. Njoj nije prvi put da ulazi u trojku, a to je bio kokošinjac. Ona nema gde, pa ide kod Zole koji bi j*bo i mrtvog zeca na putu. Ona je tako dobro meso za k*rac - govorila je Zorica.
Šta ja lažem? - pitao je Zola.
Što se smeješ, Zola? Sve si igrice prešao, ali si trebao zarad emcoije da ispoštuješ makar sedam dana izolacije, trčiš za ovom, a misliš da joj se sviđa. Ti si poslednji čovek koji bi joj se svideo - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih ga gledala da je stariji - dobacila je Jelena.
Njoj se sviđa Marko. Kad niko sa njom nije pričao dva meseca ja sam. Ona je za mene knjiga pročitala. Treba da prođe 100 godina da se ona opameti. Neka bude živa i zdrava detetu, ali ovo što radi je monstruozno. Slagao si da bi je oženio i napravio dete - pričala je Zorica.
Ja samo hoću da kažem da ništa ne lažem. Ja mislim da je ona zaljubljena u Marka, ali mi prija da se družim sa njom. Prebacivao sam jer je i ona mene prebacivala - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebao si da ispoštuješ sedam dana izolacije - ponovila je Zorica.
Nisam jer je ona otišla da govori neke stvari devojci - pričao je Zola.
Laka roba, one su namazane - dodala je Markovićeva.
To je onda dobro za mene i biću žrtva - nastavio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.