AKTUELNO

Za mnoge će ovo biti veliko iznenađenje.

Filip Đukić bio je poznat široj javnosti zbog učešća u rijalitiju "Farma" gde je promenio nekoliko žena, dok se nije skrasio pored Marije Ane sa kojom je vezu nastavio i u spoljašnjem svetu. Ipak, u "Zadruzi" je FIlip drastično drugačiji, a njegov blizak prijatelj Marko Dervišević otkrio nam je, između ostalog, šta stoji iza ovakvog Filipovog ponašanja.

Foto: Printscreen Facebook

Foto: Printscreen Facebook

Filipa unutra mogu da spreče samo emocije prema Mariji Ani da ne uradi ništa sa nekom drugom devojkom. Oni su imali jako turbulentnu vezu, mnogo ljubomore je bilo tu, a ona je sigurno jedna od njegovih najvećih ljubavi. Filip je privržen i kada je sa jednom devojkom maksimalno joj je posvećen. Ne znam kakve emocije ima sada prema Mariji Ani, ali ako ih ima - onda neće imati ništa sa nekom drugom devojkom. Ja sam se sa njom čuo pre par dana i pitala me je da li će on nešto raditi unutra, a iskreno on je po tom pitanju bio nejasan, može nešto biti, a i ne mora - objasnio nam je Marko.

Foto: Pink.rs

Filipov drug nam je, nakon toga, prokomentarisao odnose u Zadruzi, kao i to na koji način Filip gleda na razvod braka Slobe Radanovića, koji je prouzrokovan njegovom vezom sa Lunom Đogani.

Mislim da Filip to njemu veoma zamera, baš smo zajedno pričali o tome. Luna je slobodna devojka, tako je ušla tamo i mogla je da radi šta hoće unutra, dok je Sloba mogao da završi sa ženom kad je ušla da ga poseti. Filip mu zamera i to što je bio rezervisan sve dok mu majka nije ušla u Zadrugu. On se vadi na to da taj brak nije valjao ni ranije, a da nije valjalo ne bi ulazila njegova žena da ga brani od Anabele, smatramo obojica da je napravio budalu od žene - dodao je Filipov prijatelj.

Foto: Printscreen Youtube

Kako se ovih dana šuškalo da se Filipu dopala Teodora Džehverović koja nije u najsjajnijim odnosima sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem, zanimalo nas je da li postoji mogućnost da Filip na kraju bude taj koji će osvojiti Teodoru, kao i to da li postoji mogućnost da uđe u sukob sa Anđelom.

Mislim da je Anđelo jedina osoba sa kojom bi Filip mogao da uđe u sukob, ali mislim da to ne bi bilo zbog Teodore. Deluje mi da je Anđelo temperamentan lik i da oseća da mu je Filip konkurencija po izgledu i svemu ostalom i da oseća da Filip može da bude interesantniji od njega. Teodora generealno nije njegov tip, al nije ništa isključeno - otkrio nam je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Mnoge je, takođe, interesovalo otkud tolika netrpeljivost Filipa prema Maci Diskreciji, koju je u nekoliko navrata nazvao ološem. Marko nam je otkrio kako smatra da je uzrok tome Macina nehigijena.

Mi ne vidimo ovde sve, oni tamo osećaju mirise, znaju ko vodi računa o sebi, a ko ne. Maca ne vodi računa o higijeni, mislim da to posebno teško pada ljudima koji spavaju blizu nje,a to se Filipu gadi. Ona je, ja mislim, bacila oko na njega u početku, dopada joj se fizički, ali njemu ona nikako.

Foto: TvPink Printscreen

Za sada deluje da Filip neće biti onakav ženskaroš kakvim ga pamtimo od ranije, ali prema rečima njegovog dugogodišnjeg prijatelja ipak nije isključeno da ga sada vidimo u nekom drugačijem, romantičnijem izdanju, jer je, po njegovom mišljenju, Filip jedan od najvećih emotivaca koje poznaje.

Autor: L. B.

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'