AKTUELNO

Bebici danas definitivno nije dan!

Nenad Macanović Bebica bio je samovao u dvorištu Bele kuće, dok mu se nije pridružio Uroš Ćertić i njih dvojica su vodili razgovore o zadrugarima.

Ovaj Boki majmun. Smrad jedan klošarski, jebem ga u usta. Misli ja se nekog bojim. Kaže znaš ti ko sam ja. Baboj*bač, to što neko ne priča misli da je šišarka - govorio je Bebica.
Ma ne treba, pusti -rekao je Uroš.
Uhvatili Miljanu sa njom se igraju - kazao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije u redu što ovaj radi i Anđela ga je odvela u pušionu - rekao je Uroš.
Neki ljudi koji su živeli sa njom, kažu da je govno od žene. Juče priča Miljani, kako Anitu nagovaraju, ona smotana kao noć - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita jedino što zna, je što je u početku prilazila Zolu jer je bio aktuelan, ona je bezopasna - rekao je Uroš, pa se osvrnuo na Miljanu pa pričao i o Maji:
Kada je prava ljubav u pitanju nema poniženja. Ali ti joj svašta praštaš, to je bezuslovna ljubav. Ali je zajebano baš. Možeš da pukneš kad tad. Ostani ti gospodin. A ja neću sabotirati učešče Maje Marinković, ako mi slomi ruku zameriću joj. A da joj vratim nikada neću, nikada nisam ponovio šta je uradila. Ona fitilj nema, iz prve ide u četvrtu. Ja joj nisam pravi prijatelj, poznanik sam joj. A da ono što radi Bakša, ona nikad neće.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D