AKTUELNO

Veselo u Beloj kući!

U toku je porodični sastanak. Prva se izjasnila Miljana Popović i govorila o Marini Popović i kako ju je napala ispred prodavnice. Zadrugari su iznosili svoju verziju priče.

Generalno ovde misle da se šlihtam, ja samo biram sa kim ću razgovarati. Ovde neki ljudi nisu normalni, sa njima ne ulazim ni u verbalne rasprave. Kao gospođa Marina, sa njim sam par puta probala normalno da pričam sa njom, ali ona nije normalna. Juče je to kulminiralo ispred prodavnice, napravila mi je ovo na ruci i treba da odgovara, kao i po telu što imam -kazala je Miljana.
Šta sam ja uradila i da li sam uradila, neka kažu oni koji su bili tu. Ima kamera ima sve, pa nek se vidi. Svi su se gurali, neka se vidi koje to uradio - rekla je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam tu i bilo me je blam što sam tu bio. Nemam sa Miljanom nikakav odnos, ne znam ni kako je uspela da se popneš na Marinu i da je zezneš da uđeš preko nje. Bolje da si je pustila - dodao je Adam.
A kako ćeš da reaguješ kada neko skoči na tebe - rekla je Marina.
Ona je devojka stigla među prvih 5, 6 i pre Slađe koja je trčala za Marinom - rekla je Zorica.
Da kažem šta se desilo. Nastao je problem između Bože i mene ko će prvi biti na levoj strani, obezbeđenje nas je izguralo onda na desnu stranu. Miljana je htela na foru da uleti tada. Ona te je sa leđa vukla nije ispred nje bila. Ispred Marine je bio Bilal. Obezbeđenje ti je reklo da se pomeriš, šta vam je, kao i Pecu - kazao je Rodni.
Ja nisam videla devojku, bila sam iza Bilala, da mi se ne nameće nešto - rekla je Slađa.
Kada dođete drugi, ne morate biti drugi na vratima. Kada me obezbeđenje pomeri iz nekog razloga, ja sam i dalje drugi - dodao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda su se i Boža i Marko nadovezali na njihov hos ispred prodavnice.

Mogao mi je lepo reći, ja sam bio četvrti - dodao je Boža.
Kako da pričam sa tobom, kada ti samo ulaziš na vrata - rekao je Marko.
Okej ovo nije tema - rekao je Boža.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D