AKTUELNO

Evo šta misli o njoj!

Aleksandar Sauer je na današnjoj raspodeli budžet mali budžet namenio Boži Džonsu.

Žao mi je stvarno, svi ti daju mali, ali se ne družimo. Budala si teška, treba da ostaneš takav debil pozitivan. Šmeker, to sam mislio - rekao je Sauer.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet je dobila i Aleksandra Nikolić.

Mali budžet dajem Aleks, kratko ću jer nije to. Sa devojkom nisam progovorio 4 reči. Poštujem što poštuje Dejana, za čokoladicu nisam imao nameru da je ukanalim. To je to, nije tu, pa... - rekao je Aleksandar o Aleksandri Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mare, moram mali, znam da ti ove stvari ništa ne znače. Malo se družimo, žao mi je. Ti si dobar momak, ali treba da budeš malo glasniji. Ne treba da te interesuje da li neko priča dok ti govoriš. Poštuješ svoju devojku, ja to vrednujem iznad svega. Družićemo se napolju - rekao je Sauer Marku Smiljiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Rodni, mali budžet jer treba da se aktiviraš. Hoću da se aktiviraš, da budeš ovde duže. Svakako smo zajedno, jedemo, pijemo - dodao je Aleksandar dok je dodeljivao budžet Rodniju.
Srednji budžet ću da dam, znači, ako me razumeš, znači srednji budžet dajem Bokiju. Novo otkriće si rijalitija, neopisivo drag i simpatičan. Ostani takav, tek ćemo da se družimo. Cenim te i poštujem, držiš do sebe, budala si, pozitivan lik. Jedva čekam napolju da se družimo - obratio se Sauer Bokiju Simiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.