AKTUELNO

Ovo mu se sviđa!

Aleksandar Sauer je izdvojio vreme na današnjoj raspodeli budžeta, kako bi se obratio Sofiji Uni Manić, kojoj je zamerio nekoliko stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet dajem Sofiji, u početku nismo ni imali odnos. Jedna si od urednijih, čistijih žena. Ne sviđa mi se to, znam da si se muvala sa Danijelom, da si mu rekla neke stvari, ja sam bio prisutan, ne znam što ti je strašno kad ti to neko kaže, ti odmah skačeš na njega. Da ne pričam te priče Matora, da li je kadar itd. - rekao je Sauer.
Razlika je između toga da te neko muva i muvati se sa nekim - odgovorila je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj veliki budžet mi je i te kako bitan. Sigurno moja omiljena osoba ovde, šale su mu beskrajno simpatične, iako je nekad naporan do bola. To je Miljan Vračević. Imaš sve kvalitete na svetu, ne treba da trošiš svoju energiju na većinu budala ovde. Pokazao si kako se poštuje žena, kako se poštuju deca, ne daš na njih. Želim ti svu sreću - rekao je Sauer Vračeviću.
Zola, evo ti za Inu, prenesite je. Nemam nikakvo mišljenje o njoj, ušla je ovde zbog priče, nije trudna i ništa, velika je sramota. Sramota je za ovaj anrod - dodao je Aleksandar.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji i mali ću dati Marku i Sanji. Marku ću dati srednji, poštujem tvoje kvalitete, manire, ponašanje. Jedan si od retkih koji nema dlake na jeziku, nisam znao da si mlađi od mene dve godine. Imam lepo mišljenje o tebi, verujem da si takav i spolja. Sanji ću dati mali, nemam ni lepo ni neko preterano loše mišljenje. Prekrivaš svoju dobrotu, ne znam zašto, verujem da imaš neki gard. Svako od nas ga ima. Ljudi te smatraju previše ozbiljnom i nad*kanom. Šta si radila pre me ne zanima. Lepi ste, slatki ste, nemam ništa protiv tebe - rekao je Sauer Stefanoviću i Sanji.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.