AKTUELNO

Ovo misli o njima!

U toku je raspodela budžeta Aleksandra Sauera. Ovaj zadrugar je odlučio da srednjim budžetima nagradi Uroša Ćertića i Ivana Marinkovića.

Srednji budžet ću da dam Urošu. Uroše, ja i te kako imam lepo mišljenje o tebi, ti si primer za sportiste ovde. Smatram da ovde utičeš mnogo na rijaliti, mnogo te poštujem. Iznerviralo me je što mi nisi znao ime, ali to ti ne zameram. Daću ti srednji, mnogo te poštujem - rekao je Sauer.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi srednji budžet ću da dam Ivanu Marinkoviću. Nemam ništa protiv tebe. Inteligentna si osoba. Ne podržavam taj odnos između tebe i porodice Kulić zbog Željka. Treba da rešiš neke stvari napolju, ne ovde. Nisam kompetentan da o tome pričam. Zanimljiv si, nikome ne ćutiš. Podigao si neke ljude ovde, smatram da treba da ostaneš svoj - nastavio je Aleksandar.
Očekivao sam od tebe ovo, ne zato što to zaslužujem od tebe. I da si mi dao mali isti bi mi đavo bio. Jedan si od momaka za koje od prvog dana nemam loše mišljenje. Poštuješ starije, o tebi imam normalno mišljenje - poručio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Daću mali budžet Aniti, mislim da nema lepo mišljenje o meni. Ja te gotivim, drago mi je što si majka. Mislim da si glupa u većini slučajeva, sebe srozavaš, treba da razmisliš šta radiš. Ali mislim da si duboko u sebi dobra osoba - rekao je Sauer.
Labunskom mali, sport nas je malo spojio. Nervirao si me, ali polako postaješ da stupaš sa ljudima u bolji odnos. Drago mi je što je Miljan promenio mišljenje o tebi. Glas tvoj je jedan od boljih ovde. Moraš da promeniš svoj stav i ponašanje, da te ljudi ovde ne bi maltretirali, možeš da pokažeš drugu stranu - istakao je Aleksandar.
Ja sam to što jesam, to ću i ostati, ne mogu promeniti sebe - odgovorio je Labunski.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandru sam upoznao u Novom Sadu, udaljili smo se. Mali budžet. Smatram da treba da se podržavamo ovde. Treba više da se aktiviraš. Moraš više da kažeš, da budeš rečitija. Mali budžet ne treba da ti predstavlja problem. Imaš divnu vezu sa Ivanom, ja bih voleo da imam takvu vezu. Nema trunke sumnje, možda ima malo ljubomore - rekao je Sauer.
Veliki budžet daću velikom čoveku i velikom gospodinu, a to je Ša. Uvek je bio tu za mene. Treba da dobije veliki budžet od svakog ovde. Pokazao si da si dobra osoba, voleo bih da se družimo spolja. Mogao bih da pričam dugo o tebi, ali znaš ti vrlo dobro - dodao je Aleksandar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti rekao da možeš i mali, znaš da te gotivim, da ti mene gotiviš. Kod mene se vidi koga volim, koga ne volim. Hvala što imaš ovakvo mišljenje, o tebi mislim sve najbolje - odgovorio je reper.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.