AKTUELNO

Haos!

U toku je izbor najdvoličnije osobe u "Zadruzi". Reč je dobila Sanja Grujić koja je svojim izlaganjem isprovocirala Anđelu Đuričić i izazvala sukob sa njom.

Za najdvoličnije neću navoditi ove sa višestrukim poremećajima linosti, kleptomanija, narcisoidnost. Baviću se ljudima koji su naveli Milicu, jer znaju d aće to biti mišljenje publike isključivo zbog prijateljstva sa Aleksandrom. Kako je Aleks sebi dozvolila d astekne u Milciu priajteljstvo, ako nije htela da se priča o dronovima, čokoladicama, a kao ne veruje u rijaliti prijateljstva. Time što ste naveli Milicu pokušali ste da zataškate pravi šroblem. Jedva čekam da Milica ispriča sve i da se ova slagalica složi- rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može dvoličnost biti sa jedne strane, ona se vraća, ako je Milica ćutala i znala šta joj je Aleks rekla, onda je ona navodila da nešto ima da kaže. A ova je dvolična jer je ustala i rekla da joj nije prijateljica - vikao je Mića.
Anđela je bila dvolična, a kako možeš da navedeš Milicu kad si celo leto bila sa Mensurom, a sa Carem si provela noć pre karantina - rekla je Sanja.
To su moji drugari i nikad me neće gledati kao vas sa kojima su nešto radili. Ja znam sve ,moguće stvari koje ste im slale, šta ste se dopisivale. Taj dečko koji te je uradio na jednu noć je moj drugar, a Miličin bivši dečko je takođe moj drugar - rekla je Anđela.
Mene bi na tvom mestu bilo sramota Miću da izgrlim, a znamo šta si pričala o njemu. Mateja te je 16. septebra šutnuo nakon trodnevnog se*sa, navodim Anđelu Đuričić iz Đenovića- rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam argumente za svakoga od vas. ja svaku vašu grešku sakupljam i upotrebim u pravovreme - rekla je Anđela.
Anđela ovde neki dolaze da im se poveća tarifa, sa 200 na 300 evra - rekla je Marija Kulić.
Gospođo marija žao mi je što ste tako primitivna žena - rekla je Sanja.
Uplaćivao ti je neko iz Beča koga ne znaš novac, a pozdravio te Krle i njegovi drugovi, a tebe je Milice Filip pozdravio - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.