AKTUELNO

Istakla da ima bolji odnos sa Kulićevom, nego sa njim!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marini Popović kako bi birala koga će da pošalje u izolaciju, između Zole i Miljane Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Marinkovića neću uopšte da komentarišem. Kad su u pitanju Miljana i Zola, ja sam rekla da ona treba da bude srećna jer ima srećnu porodicu, da su svi živi i zdravi i da ima dovoljno radosti da bude srećna...Šaljem Zolu, ostavljam Miljanu - rekla je Marina.

Marko Smiljić je dobio reč.

Napravio si sr**e sa onom devojkom, poštujem što si bio uz tu devojku šta god da odlučila. Dvoumiš se između njega i Bebice, jer si sa Zolom osetila taj noćni život, dok sa druge strane imaš kočinicu koja je dobra po tvoj život i tvoje dete. Mislim da treba da razmišljaš kroz razum, a ne kroz emocije. Šaljem Miljanu, čuvam Zolu - rekao je Marko MMA.

Foto: TV Pink Printscreen

Ina Rajzinger je dobila reč.

Što se tiče Miljane, nemamo nikakav odnos. Mislim da imam više komunikacije sa Miljanom nego sa Zolom...Sačuvaću Miljanu, šaljem Zolu - rekla je Ina.

Petrući je poslao Miljanu u izolaciju, dok se Peca odlučio da u izolaciju pošalje Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kovačević Maja je dobila reč od Milana.

Meni je ovo sve ludilo mozga, situacija je totalno vanserijska da zaslužuje poseban šou. "Keeping up with Kulići". U ovoj celoj priči, meni ništa ovo nije jasno, a samo mi je jasno da se situacije vrte u začaranom krugu. Niti će Miljana biti sa Zolom, niti sa Bebicom. Bebica je opsednut Miljanu. Ovaj put stavljam Zolu u izolaciju, a ostavljam Miljanu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.