AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Zorica Marković je dobila reč kako bi birala između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Ja sam se izjasnila prošli petak. U svakom slučaju želim svima zdravlja, pameti. Ko god da sedi preko puta Miljane, nju ću sačuvati, a Zolu šaljem - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Ćertić je dobio reč kako bi nominovao.

Slušao sam Marijino izlaganje i složiću se sa dosta toga. Miljani sam rekao da joj niko ne misli bolje nego majka. Nešto sam i ja spomenuo pre neki dan, neko jutros. Slažem se ono što si rekla za Bebicu, oseća komfor kod vas, a komfor je mač sa dve oštrice. Ljudi koji spavaju preko šest sati nikada neće ništa uraditi. Za mene ni Bebica ni Zolander nisu sto posto iskreni i ne zaslužuju Miljanu Kulić, niti da će posle rijalitija biti sa njom u vezi. Ja sam tvoj prijatelj Miljana već godinama, već duže vremena se prema tebi postavljam kao stariji brat. Nikada, za sedam i po godina nisam čuo da si rekla za mene ružnu reč, a to mi je Zola potvrdio juče u izolaciji, a nisam ga pitao...Miljana, progutala si moje izlaganje koje nije bilo nastrojeno prema tebi, progutala si onu boleštinu koju ti je izgovorio ljudski izmet, najveće go**o u istoriji. Pobedila si samu sebe...Šaljem Zolu, a ostavljam Miljanu - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikica Bojanić ustao je da nominuje, te je u samom početku izlaganja isprovocirao Ivana Marinkovića, sa kojim je ušao u sukob.

Miljana je moju ćerku stavljala na banderu na umrlicu - rekao je Ivan,.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivane, slušaj. Ti sad ovde uzdižeš sebe - rekao je Mikica, pa je nastavio sa nominacijom:
Tvrdim da je Miljana rijaliti zvezda, da nije bilo Miljane, ne bi bilo ni Zole, predstavljenog ovako...Sama je rekla da je prešla tu neku granicu. Što se tiče Zole, rekao si da nemaš prema Miljani više nikakvih emocija. Posle si rekao tamo Mikiju: "Kunem se u Bosu, ona da se promeni, ja bih nju oženio, a znam da se nikada neće promeniti". Treću stvar je ovde rekao, rekao je da misli da je to emocija kada sagleda sve unazad, to jeste ljubav, ali da treba da se zaobiđu. Ne mislim da onda ne bi trebao da budeš prepreka između nje i Bebice ili bilo koga drugog. Tu je sad Miljana da odluči. Šaljem Zolu, ostavljam Miljanu - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.