AKTUELNO

Sprema se novi haos?

Tokom emisije "Pitanja novinara" novinarka je pozvala Miljanu Kulić da prokomentariše odnos Bilala Brajlovića i Maje Marinković.

Smatram da se Bilal zaljubio i da bi Maja imala imala idealnu budućnost sa njim jer nije temperamentan kao njeni bivši momci. Oni su mi kompatibilni, idu mi jedno uz drugo i kao mačka i miš su. Oni kako se provde na žurki, zaista je zanimljivo. Radujem se svadbi. Ja znam da ona ima neku emociju prema njemu, ali je rekla da ne može da kaže da ga voli. Ona je pričala da hoće da bude sa njim, da ima emociju, ali da ga duša neće, a on mi se čini da se zaista zaljubio i zavoleo je. Možda je on igrao rijaliti sa Majom, ali se iz svega toga zaljubio u nju. Iskreno bih volela da budu zajedno. Ovde ima nekih koji im remete odnos. Od mene imaju blagoslov i jedni su mi od lepših parova. Ovaj dečko je najbolji izbor koji je imala u "Zadruzi" - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora takođe je dobila reč da priča o njihovom odnosu.

Ja sam upućena od samog početka, od mene je sve krenulo. Ja ne mogu da osporim kad vidim promenu na Bilalu, dve nedelje kao nenormalna gledam ne bi li uhvatila nešto. Poslednjih 10 dana ne mogu da kažem nešto jer nisam videla. Ja mogu da kažem da se on drugačije ponaša. Situacija sinoć i sve što se izdešavalo, katastrofa. Maju razumem kao devojku i naravno da će da zasmeta i da bih prebacila, kad neko sakrije poruku. Pitala sam ga vezano za tu čašu, ispričalo mi je kako je bilo, ali nije morao da dobaci ništa. Ja te dve stvari nju razumem i ne želim da kažem da nije tako. Ostale stvari, porukica ovo i ono, to su druge stvari. Mislim da su neke osobe sinoć uhvaćene na prepad. Ja sam rekla da je istina uvek negde na pola. Ja kad sam pričala za Milicu to sam mislila i to sam pričala. Mislim da će sa Milicom svašta još da izađe, on mi je rekao da sa njegove strane nema ništa. Trenutno za njihovu vezu, kako god pričala, nije sabotaža samo nešto da se uradi. Milica i Ana kao da su se borile sinoć za Bilala, nego što je Maja sedela i bila ljuta na svog dečka. Mislim da je iskrena kad kaže da se nije zaljubila, bila bi suludo da kaže da je zaljubljena. Sviša joj se, ima strast, ali odmah da idu emocije... Pričam često sa njom, ona traži potvrdu - komentarisala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.