AKTUELNO

Unutrašnja borba je najteža!

Ivan Marinković, posle porodičnog sastanka, pričao je sa Miljanom Vračevićem o tome kakvo je njegovo ponašanje i da treba da ga iskoriguje. Tu se ubacila i Sanja Grujić i izjasnila se da ne želi da ima dodirne tačke sa zadrugarom.

Niko tebi nije smeo pomenuti bilo šta, problem je u tebi. Znaš koji je efekat ovde, ništa ti nisam uradio. Oni su videli, ako me neko udari ja mogu da uzvratim, a neću da gubim pare. Doći će obezbeđenje, a dobio bi tri udarca. Ti si srčan i da sam ti reč rekao, ti bi sve prebio, a mene bi unakazio. Šta smo dobili time, a ja sam se povukao. Oni su se tebi odupreli, a tebi se tu menja svest - rekao je Ivan, pa dodao:
Svaki dan govoriš da se ne plašiš nikog Neco.
Mene bi bilo sramota da udarim njih dvojicu, bilo bi me sramota da zaglavim zbog toga. On mene neće iznervirati, jer previše poštujem sebe - kazao je Miljan.
Ti me onda ne bi gađao - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nije bilo 5 momaka, šta bi se desilo? - upitao je Ivan.
Ušao sam ovde, znate već zašto. Jedino da me neko udari, kada uđem u frku sam od sebe odalamim nekoga. Na vratima sam radio godinama, imam borbu sa sobom. Sebi ću da dokažem da mi je prioritet porodica, obraz i čast, neću da napravim glupost. Kada osetim da mi pljuju dete, onda se drugo dešava. Ako ne ovde srešćemo se napolju negde - kazao je Miljan.
Onda isključi tu emociju - rekao je Ivan.
Ja ovde nikom loše ništa ne želim. Ne mogu da je isključim, ali pokušavam - kazao je Miljan.
Ja nemam volju ni želju da bi reagovao. Zar nije normalnije da se to reši na drugi način? - upitao je Ivan.
Ja sam iskren čovek, ja ne mogu to - kazao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda se priključila i Sanja i izjasnila se u kakvom je odnosu sa Miljanom.

Sa Miljanom sam završila sinoć, rekli smo jedno drugom šta imamo. Ne pokrećem temu da li je agresivac ili ne - dodala je Sanja.
Što te ja ugrožavam, ako sam ja loše? - upitao je Miljan.
Nisam znala da si loše. Nisam slušala šta ti i Neca radite, ustao je i započela se tema da si agresivac. A ako si me bacio hoću kaznu, neka se vidi snimak - kazala je Sanja.
Možda si ti mene gurnula. Vratio sam ti sve juče, da li stvarno misliš da bi ti uzeo nešto - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: D.D