AKTUELNO

Nije im svejedno!

Tokom emisije 'Pretres nedelje', Milan Milošević je razgovarao sa zadrugarima na temu potencijalne trudnoće Kristine Ine Rajzinger.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje dve solucije... Baš zato što je mlada, može da bude i lakše da zatrudni... Sećam se kako je meni bilo, ja sam se istripovala da sam u devetom mesecu, čudno sam se osećala... Meni je i kasnilo... Na kraju mi se to nije desilo - rekla je Milica.
Milici je bilo jako žao što nije bila trudna, ali i Mensuru je bilo žao - rekao je Milan.
Možda i jeste, ne znam, ali danas mi je drago što sam tu gde jesam... - dodala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se to desilo sa čovekom sa kojim sam bila ona njega ne poznaje, ne znam ni kako se to desilo sa njim. Zola se zaneo malo, morao je da zna sa kim leže, kao i ona... Morala je da zna težinu svega, da zna ko je Miljana... Mislim da je to sad neki trip, nažalost devojka nije u vezi... Dete ne može da čuva bilo ko, ona ne zna njegove, kao ni on njene, ne znam... Mislim da je u ovim trenucima najbolje da ne dođe do toga. U našim godinama je sve to teže... Svašta mogu da budu posledice... - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada dvoje imaju odnos bez zaštite, treba da budu svesni da može da dođe do trudnoće. U ovom slučaju su oboje krivi, mada Zola malo više jer on kontroliše to 'dešavanje'. Mada i ona sa druge strane, jer je ona njega samo znala par dana... Ipak oni nisu u ljubavi, kao što je Milica imala dečka tada, ja sam sa Janjušem imala tu situaciju i najvećoj ljubavi... Jasno je da može da dođe do trudnoće i van plodnih dana... Ne treba praviti dramu, možda ne bude ništa. Najbolje je pustiti vreme, pa da se radi test ili da se vadi krv... Ja iskreno mislim da bi bilo maolo suludo sve to... Deca nisu kriva ni za šta na ovom svetu, ali ne bi bilo normalno da se to zadrži, to je moje mišljenje.. Ne osuđujem nikoga, njihov odnos, njihova stvar... Ipak sve ovo nije iz ljubavi... - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta bih rekao... Ovde je mnogo njih abortiralo... Šalio sam se kada sam rekao da Zolu stiže karma, vidim sada da mu je teško... Dešava se sve to dosta često, mnoge devojke to prekinu, kod mene je eto, malo drugačiji slučaj bio. Mislim da smo preterali sa šalom, nije situacija naivna... Imali smo varijantu da je to sve bila taktika, da je namerno uradila, ali prenaglili smo... Vidim da je Zola baš zabrinut, nema ga nigde... Ona ima moju podršku svakako - rekao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.