AKTUELNO

Otkrio svoj stav!

U toku je raspodela nedeljnih budžeta. Branislav Radonić Brendon je ovonedeljni vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra, ja sam te jednom gđao šoljom. Mnogo puta sam ti se izvinio. Ti si bila žrtbva Džokera koji sam ja tada bio. Ti si se izborila za sebe, ja ti na tome čestitam. Za tebe ide mali budžet - rekao je Brendon.
Dijani želim da dam srednji budžet. Ja te smatram plemenitom osobom. Ja čobveka cenim po očima, iman razvijenu intuiciju. Ja neke ljude pustim da manipulišu mojom ličnošću, a neke ne. Izvoli srednji budžet - rekao je Brendon.
Ana, dajem ti mali. Imao sam loše mišljenje o tebi, ali sam ga promenio. Promenila si se, smatrao sam da si vrelika spletkara. Prošla godina kao da se nije desila za mene. Ja sam živeo u nekom trećem univertzumu. Poradila si na licu, malo si ženstvenija - kazao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Palčice, mali budžet ide za tebe. Simpatična si, ali nisu prouzrokovala ništa u meni, da ti ja dam veći - rekao je Brendon.
Bilale, ti si jedan od nainteresantnijih ljudi ovde, pojedinci ti zavide. Imaš tu vodeću priču sa Majom, ja ti na tome čestitam - rekao je Brendon.
Peco, mali budžeti ide tebi, prošle nedelje je bilo drugačije, Neca je dobio manji. Meni jako smeta kada se nđeš u diskoteci, dok neko priča, a ti prisluškuješ - rekao je Brendon.
Moramo svi da damo za higijenu pare - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marku Stefanoviću ide srednji budžet, Marka sam upoznao na početku, meni je jako gotivan lik. Podfseća me na moje drugare iz teretane, a još je gotivniji sada, jer se združio sa Sanjom - kazao je Brendon.
Ja samo želim da odem na garnituru, pa mi tamo daj budžet - rekla je Milica.
Idi, samo ne mogu to prenemaganje da slušam - rekao je Brendon.
Marku Markoviću dajem srednji budžet, ti si batica koji ima sve sa svakom decvojkom, a zaptavo nemaš ništa, igraš se sa devojkama. Ja to podržava, kao i tvoj stav da ništa ne komentarišeš, kada te pitaju - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala, ove godine ti je super učešće, želim da ti čestitam - rekao je Marko.
Anđela, jako te gotivim, ti si jedna od Brendinih drugarica, volim da se družim sa tobom. Tebi dajem srednji - rekao je Brendon.
Ša, ti si jedna ostvarena, osoba, lud si na svoj način, ne da na svoju ličnost, ali voli da daje ljudima.Ja sam bio u konfliktu sa celom kućom, pre par sezona, a on mi je ponudio mandarinu, ja to cenim. Tebi ide srednji budžet, nadam se da se ne ljutiš - rekao je Brendon.
Ne ljutim se, umoran sam samo i bolestan - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: S.Z.