AKTUELNO

Bez zadrške!

U toku je nedeljna raspodela budžeta. Branislav Radonić Brendon nastavlja da deli budžete, prilokom čega bez zadrške otkriva zadrzgarima koje je njegovo mišljenje o sven

Foto: TV Pink Printscreen

Miljane, dajem ti srednji budžet, Ja smatram da si izuzetno duhovit i interesantan. Mislim da si jak poput bika, izgledaš kao srpski vitez - rekao je Brendon.
Sofoja Una i ja smo se juče, konačno upoznali kod šporeta, kada sam ja bario jaja. Super si devojka, pozdrav za tvoju baku, jako se razlikuješ od ostalih ljudi. Tebi ide srednji - kazao je Brendon.
Dragi zadrugari, nadam se da ste svi srećni jer je Brendon vođa i da ćemo probiti tajmig, kao i da će ova emisija trajati što je duže moguće - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivane, tebi ide sredni budžet, ja sam neko ko je promenio malo mišljenje o tebi, nadam se da će sve biti dobro sa nama. Sada idu mali budžeti. Mikice, tebi ide mali budžet, mi smo naše nesuglasice rešili, ali ti meni nisi zanimljiv toliko. Ja ću dolaziti u pab, pričati sa tobom, novqac ne veši glavnu ulogu mađu nama - rekao je Brendon.
Hvala ti - rekao je Mikica.
Što se tiče Miće, on je rekorder po boravku u rijalitiju. Ja ti ništa ne zameram, volim kada mi menjš bubice dok spavaš, moji roditelji te gotive, kao i ja - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikiju bih dao veliki budžet, ali me je skonio sa svog vidokruga, odaljio se od mene, zato njemu ide srednji budžet - rekao je Brendon.
Sredni budžet ide Jeleni Golubović, samo da znaš da meni uvek možeš da se obratiš. Ja smatram da si ti jako neshvaćena - rekao je Brendon.
Ja ne želim da se prilagođavam ljudima ovde, nego publici, koja me voli - rekla je dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: S.Z.