AKTUELNO

Raskid na vidiku?

Maja Marinković obavila je razgovor sa Bilalom Brajlovićem. Pokušavali su da reše svoje razmerice, a zadrugarka je predložila da budu ipak drugari.

Možemo da budemo drugari - rekla je Maja.
Ne možemo da budemo, zato što mi se sviđaš. Pravi haos ćeš dobiti kada ga napravim, a ne želim to. Brendon mi kaže da se igraš sa mnom - kazao je Bilal.
Ne igram se, a ti si bezobrazan. Rekla sam da ne znam šta će biti sa nama, postoji nepoštovanje sa tvoje strane - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećeš od mene pi*ku praviti niti žrtvu. Ti si videla koliko te ja poštujem večeras, a svašta bi ti rekao. Jednom će pući sve. Neću te pipnuti nikad, ne želim da se desi nešto tako, nisam te nijednom pljunuo - rekao je Bilal.
Ovo mi se ništa ne sviđa - kazala je Maja.
A meni se baš ovo sviđa? - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Bićemo prijatelji sa beneficijama - kazala je Maja.
Ako čekaš novi ku*ac da ti uleti, reći mi. Ako čekaš Filipa, Janjuša ili druge reci mi. Oćeš kiflice da ti napravim? Uvedite onda kuvara ili Janjuša, oceš kaficu? Neka ti napravi Filip. Šta ti radiš sa mnom? - govorio je Bilal.
Pa eto fino mi je - rekla je Maja.
Ako nisam kao oni, odj*bi od mene. Misliš da si najbolja, kažem ti da nisi. Najdominantnija si zato što si bolesna - zaključio je Bilal.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.D