AKTUELNO

Trudi se da bude jaka!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" sa Milanom Miloševićem. U video-prilogu prikazan je Zola koji plače nakon razgovora sa Miljanom Kulić.

Nije to jer me voli, nego jer je plakao. To je bilo kad sam ga pitala šta bi radio da ja umrem, pa mu se to vratilo. naravno i ja bih plakala zbog njega, nikad ne bih dozvolila da on bude u bolnici, ja bih zvala i ministra, samo da on bude dobro i da dođem do njegovog broja telefona. Ne bih dozvolila da me nema pored njega u toj situaciji. Želim da budem jaka jer ne mogu da plačem. Ja ću plakati kasnije - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznavajući ovo dvoje ljudi, Miljanu više, Zolu manje. On je meni drag, ali njihova relacija kad god, da god, uvek postoji znak pitanja. Izguibili su poverenje sa puno razloga. Čuj Bebica, ko ga ej tako prozvao. On je tako mutan tip gledajući ga. Uopšte nemam poverenja u čoveka, ali je za pohvalu i lepo i ljudski sve što je uradio za nju. Ja ni njemu ne verujem, sa Kulićima je dobro, ima sve. Jeste se on žrtvovao, ali svima je dobro tamo. Sumnja se baca i na Zolu za interes i Miljana je svega toga svesna. Šta Zola sumnja da li će ona biti sa Bebicom... On je došao i bio iskren par puta, međutim kako dani odmiču, vrlo je čudan, hoda po žiletu. Ne kažem da tu nema nekih emocija, ima, jer ne bi bili ponovo i ne bi ga ona zvala. Ona je zauzeta devojka. Ovde jedino može da preseče Miljana, ali ona opet mora. Što se tiče devojke sa kojom je on bio, oni nisu bili zajedno, ona je imala svoj problem. Miljana ima pravo na svoju sreću, odabir i ljubav, ali će vrlo uticati Marija Kulić, a ona Zolu nikad neće prihvatiti sve i da ne bude Bebica. na momente mi zazvuči na starog Zolu, ona je na skeneru, on kao da ne zna Miljanu, ali sve mi je tu nekako šuntavo i mnogo vremena treba da se raščisti sve ovo - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. M.