AKTUELNO

Rasulo!

Sledeće pitanje bilo je za Marka Smiljića.

Zašto si iskoristio Brendona i poigrao se sa njegovim emocijama - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam osetio da gaji emociju prema meni - rekao je Marko.
Ne osećam se emotivno iskorišćeno. Moji roditelji i moja sestra znaju u kakvoj sam vezi sa mačkom, tako da eto. Nije me iskoristio, ali me jeste iznervirao. Rekao sam da kada budem video neki animozitet, da ću se lično obračunavati - rekao je Brendon.
Ja sada definitivno menjam mišljenje. Mislim da je Marko upao u zamku. Brendon može da viče o nekim mačkama i ostalo, svi znamo ko je Brendon. Video sam na žurki da si pokušao da poljubiš Maju - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekaj, ti hoćeš da kažeš da sam ja prikriveni gej - pitao je Brendon.
Nisi prikriven. Čovek hoće da vas zavara sa nekim mačkama, čak sam sada i siguran da je iskoristio Marka - dodao je Marinković.
Ti si iskoristio Miljanu u alkoholisanom stanju, napravio joj dete i šutnuo je. Alo, bolesniku - drao se Brendon.
Ljudi kada osete ribicu, napadaju ajkulu. Pokušavamo da te čujemo, a sada ako ne budeš mogao da mu odgovoriš. Prikriva sve već godinama, izmišlja neke silne svetove i ostalo. Ti si transrodna osoba, znam da ima priču da je krao štikle. Ne možeš da nas ubediš da si normalan, kada nisi . Nemoj da ga diraš više. Pun mi je ku**c, ti si bolestan! Hvala Bogu da imam dete, ti nikada nećeš moći da imaš - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje nemati decu, nego imati decu sa muškarcem kao što si ti. Jako im smeta to što smo mi normalno porazgovarali u par navrata. Ivan priča zdušno kada je ova tema u pitanju, a kada je njegova, onda je tuta-muta. Ti si bivši muž Goce Tržan i bivši dečko - skočio je Brendon.
Ja mislim da je Marko Smiljić normalan i poštuje svoju devojku i da bi Brendon hteo da ga je iskoristio - rekao je Ivan Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je kad su skočili svi na njega, on mi je rekao: "Vidiš šta si mi uradio?", ja sam se loše osećao. Složio bih se sa Ivanom 100 posto, ali ne želim da izazovem reakciju neku da me spopada, samo želim da se nastavi kako je bilo, bez pritiska - rekao je Marko.

Naredno pitanje bilo je, takođe, za Smiljića.

Izljubomorisao si Brendonu u hotelu, iselio se, a Brendon ništa nije uradio - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pao pod uticaj drugih? Ne osećam se kao gej osoba, imam devojku napolju i siguran sam u sebe. Sutradan sam pokušao kroz razgovor da mu objasnim da time što je branio sebe, da je bacio sumnju da je to istina i to mi je zasmetalo. Prošetam sa Anitom, Necom i Mikicom, on me ispistuje šta su mi rekli, šta su mi pričali - odgovorio je Marko MMA.
Normalno smo komunicirali, ali, izvini, ljudima se ne sviđa da mi normalno komuniciramo. Pričali smo o našim vezama, drugim temama i napravili su katastrofu od svega ovoga. Mogu da me vređaju da sam trandža, peder, ali ja sam ono što jesam. Svesno sam došao ovde i plasirao neke informacije - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je lepo sa Brendonove strane što isto želi da spusti loptu, ali malo pre dok su urlali, ti si rekao da si mu zamerio jer si mislio da on ide i da komentariše sa ostalima. Kad se iselio, taksativno je navodio šta si mu zamerao. Znači, vrlo jasno je iznosio te stvari i da si bio posesivan i ljubomoran - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.