AKTUELNO

Ne prestaje rat!

Na temu odnosa Ivana Marinkovića i Miljane Kulić, voditeljka Ivana Šopić podigla je Lepog Miću.

Njegova bivša žena i ćerka nisu hteli da on ima dete sa njom, a ni njeni roditelji sa pijancem. Tu se vuče sukob celi i to je problem i cela priča - rekao je Mića.
Ja mogu da pričam iz perspektive ćerke koja je imala idealne roditelje. Volela bih da svako dete ima detinjstvo kao što sam ja, kao i njeno. Tom detetu je Marija majka. Činjenica je, da bi se Ivan borio na sudu, on bi izoštrio situaciju, što on nije uradio. Pokazao je da mu je ipak stalo. Sećam se perioda kada je pozdravljao tu devojku i plakao za njom. Ne osporavam da su one materijalno doprinele, ističe da Bebica šeta dete i ostalo. Nije mu čitala bajke. Ivan je na početku rekao da bi uspostavio kontakt sa Miljanom. Ona kaže da će da da Ivan vidi dete, pa onda ultimatum. Miljanu ćemo da vidimo kakva će da bude, ne može da se istakne kao dobra majka - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikice, je l' postoji rešenje u ovoj situaciji - pitala je Ivana.
Jako je nazahvalno komentarisati. Mislim da bi trebala Miljana da priča da je imala ljubav oca i majke - rekao je Mikice.
Ajde odj**i od mene! Njegovu ljubav ne može nikada da ima, osim ovde na silu. Ko će da nadoknadi sve ove godine - skočila je Miljana.
Ja sam dete rastavljenih roditelja, 22 godine su bili zajedno. Hteo sam da kažem da je najbitnije dete. Ničim te nisam povredio - rekao je Mikica.
Ne može mene niko da povredi - ubacio se Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god da radili vi, dete će najdeblji kraj da izvuče - rekao je Bojanić.
Zamisli sada...Kao što mi zameraju ovde, neko već pametniji od mene što je rekao, to pozdravljanje dece. Znam da se stiče utisak ovde, dolazimo do toga: "Zašto Ivan nije ovo ili ono"...Ja nisam čovek, za razliku od nje, kao što sam muškarcima savetovao da ne dolaze ovde da dokazuju muškost, isto tako je degutantno da pričam o tome. Da pričam o tome, da mene pogađa da se meni priča o roditeljstvu - rekao je Ivan.
Kako možeš da viđaš nekoga, ako nemaš osećanja i emocije - skočila je Miljana.
Jasno je da postoje ljudi koji su odrasli bez roditelja, ali sada kada pričamo o tome što vam se desilo, kako ćeš prema njemu, to nas ne intresuje - rekao je Mikica.
I ja možda ne znam šta hoću, a njemu ako je stalo, treba da se bori. Ne ostavljaš lako, ako voliš jako - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana menja mišljenje stalno u odnosu na to kako komentarišem ovde. Poručujem Bebici: "Dobrodošao si, da nasečemo, pa da popričamo". Miljana je ta koja odlučuje šta će se desiti između nje i Bebice, a ja i ona odlučujemo šta će se desiti između mene i nje - rekao je Zola.
Ako pričamo o fizičkom izgledu, Bebica kad bude krenuo tebe da pod**bava, neće ti biti dobro - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.