AKTUELNO

Poredio Marinkovića sa Sunđer Bobom i bojlerom, pa spomenuo Miljanu!

Emisija "Pitanja novinara" je u toku. Ispred portala Pink.rs nalazi se Darko Tanasijević koji je imao pitanje za Kristijana Golubovića u vezi prethodnog izlaganja koje je imao Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto on kaže da mi nemamo argumente, njega sam upoznao u kafani kod njegovog suparnika, upoznajem ga kog bije žena. takav utisak mi ostavlja da je jajara, sve najlošije sam gledao i slušao o njemu. ne smatram da ima neki pokazni kvalitet kao uvau čovek. Predstavlja se kao fudbaler, a nika dga nisam vide. Znam da služi kao džak za udaranje. Čovek kao on me pita da li su mi kroks klompe original, kaže postoje i fejk, što da ne nosim - rekao je Golubović.
I Uroš Ćertić je komentarisao da verovatno imaš neku fejk obuću, Poneo si sto pari i poređao po pabu - rekao je Darko
Čak i da su fejk, vrede više nego njihove sve original stvari. Kad si dalabu, ne razumeš s eu marke, šta pitaš. Ja se razumem, ne treba da pitam da li je Versaće iz Bugarske original. Milano smo uništili, Minhen, Cirik, Azurnu obalu i dođe Ivan Marinković od 18 hiljada dinara i pita jel mi original, onda krene sa provokacijama. On se napio i je*ao Miljanu Kulić, ne mogu da zamislim da ovaj Sunđer Boba, bojler protočni, 15 godina mlađi od mene, a kao da mi je preminuli brat od strica. Nek shvati da je Kotež preko mosta, ako srušimo most... Sa mnom ako uđe u verbalni sukob, mogu da ga verglam. Miljana Kulić ima batake veće nego moja butina, i on o nečemu da mi priča. Nažalost sam opsovao legendu Gocu Tržan, tad smo mi nosili lance i katance njihove pesme, grupe Tap 011, su praktično nama vitezima ulice iz devedesetih posvećene, a ne nekom Sunđer Bobu. Nije mlad, nije zgodan, nije lep, elokvencija mu je na nivou rijalitija. Nije se napolju osmelio da pita je l' mi nešto original, jer bi se najeo soli tamo u kuhinji - završio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.