AKTUELNO

Očekivano!

Emisija "Pitanja novinara" je u toku, ispred portala Pink.rs nalazi se Darko Tanasijević koji je podigao Lepog Miću da prokomentariše prethodno pitanje.

Šta se ovde zbiva Mićo, ko je iskren? - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu se igra utakmica svaki dan, al bez golova. Još niko ništa nije zavukao, zavlačenje se očekuje na leto. On uživa u blagonaklonosti ovih devojaka, koje su sve različite, osim što ga privlači što ih sve privlači da budu sa Markom koji može sve to za pet minuta da prekine. Ovo mu itekako odgovara, o njemu se vrti cela priča bez ikakvog napora. Ana ima određene godine i ne bi smela sebui da dozvoli da ga ganja, njen uspeh je što je zapalila cigaru sa njim. Ona može da ima interesantne i vredne momke, da li su oni dobili kompleks od njega ili se postavlja pitanje da li su se*sualno sposobni. Svaka postaje lezbejka preko noći. On je sebe ogradio sa četiri devojke, ne računajući nas oženjene. Isto krivim i devojke, kad u Milica i Maja pričale, Maja zan čime se bavila i šta je radila, nije napisala knjigu niti elaborat. Ona je enko ko ne treba da im bude udžbenik za učenje, sve što je ona to one ne trebaju da rade. Ako imn je ona idol one nisu normalne. Maja je u ovoj priči iznad njih i sprda se, nije pokazala da ima emociju. Milica je imala ozbiljnu vezu sa Mensurom i pokazala da poštuje, ne gleda sa strane i drskost i bezobrazluk. Ovaj put se ona samo smeje, nije mi jasno da je imala vezu sa nekim ko je težak, ovo joj je sad relaks, flert, simpatije sa čovekom kog žene očito ne interesuju - rekao je Mića.
Koji će epilog biti sledeće nedelje? - pitao je Darko

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je završetak da se iz*ebu, ostalo je prodavanje magle. Se*s je nešto što ulepšava vezu, ljudi se smiruju, isprazne, ali ovde smo svi pod ručnom. Marko bi trebao da uđe u vezu sa bilo kojom i da ih pusti. Svima je do kadra i pitanja. On je postao mačo men, ničim izazvano. Ako je Ani emotivni vrh zapaljena cigareta, Milici da dopiše šta je napisao u vezi nje i maloj Aniti da već 15 dana izjavljuje ljubacv nekome ko beži od nje i ponižava je, nisu normalne. Ovi ostali muškarci sede i gledaju, vežbaju svaki dan do pola nagi, trebaju da zađu po imanju. Ovde je većina devojaka zaljubljeno u Uroša Ćertića, ostala dva muškarca su Bilal i Marko koji vrte nekih 7, 8 devojaka. Oko Bilala su Ivana, Bakša. Jedan je meni rekla:"Jao kakav je, kad se skine, ja balim" - rekao je Mića.
Ti si bila jedna koja je govorila jasno da ti nije jasno dokle će se ponižavati ove devojke - obratio se Darko Sanji.

Darko Tanasijević je podigao i Sanju Grujić.

U ovoj situaciji mislim d aon nije kriv, svakome bi imponovalod a bude glavni. Za devojke je ovo ponižavajuće, ne znaju da stave tačku, postave uslove i imaju kriterijume. Maja je nakon mog komentarisanja rekla šta je interesuje, zato se i izdvojila iz mase. Više ne možemo da je grupušemo, a Milica, Anita i Ana su anstavile da obleću. Anita trči nosi kafu, a iza zidića se pojavljuje i Ana sa kafom. Bar da se dogovaraju da jedna donese kafu, druga doručak. Svi kažu Stanijin bivši, mislim da on neće izabrati nijednu jer nju kakve god da su priče pratile ona je iskakala iz te priče, dok ove devojke su imale greške.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.