AKTUELNO

Progovorio o devojkama sa kojima flertuje!

Nakon razgovora sa Majom Marinković, Anitom Stanojlović, Milicom Veselinović i Anom Spasojević, novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao je Marka Markovića.

Prokomentariši sve ovo što su izjavile Maja, Anita, Milica i Ana - rekao je Darko.
Prvo da se osvrnem na to što je Maja rekla. Ja nisam rekao da sve zavisi od mene, rekao sam da zavisi od oboje. Ovo ostalo što je komentarisala, za ekskurziju, to je na osnovu druženja sa drugim curama. Ja nisam nešto zagrejan previše ni za jednu curu. Meni se stvarno na početku svidela Anita, hteo sam da pustim neko vreme, posle mi se nisu svidele neke stvari. Što se Ane tiče, naglasio sam da nju ne bih želeo... Ona je meni jako draga osoba, smatram je lojalnom osobom, koja može da bude prijatelj, ne bih želeo da je izgubim u tom smislu. To što ljudi pričaju da mi je spremačica, to je jako ružno - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je priznala emocije, ne može da pobegne od toga. Da li misliš da je nekim postupcima vučeš za nos i daješ lažnu nadu? - pitao je Darko.
Verovatno da je tako. Ako treba, ja ću sa njom da popričam povodom toga, ne želim da joj dajem lažnu nadu. Draga mi je, želim sa njom da budem drug - odgovorio je Marković.
Da li ćeš da čuvaš blizance (koje je Milica zamišljala)? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Glupo mi je o tome da pričam, pričamo o blizancima, Bože svašta. Lepo je kad neko mašta - odgovorio je Marko.
Kako reaguješ na komentare da si Vladimir Tomović sa Aliekspresa - dodao je Darko.
Ja sam Marko Marković, a ne Vladimir Tomović, verovatno je dosadno ljudima pa to komentarišu. Ne možemo nas dvojica da se poredimo, ne bih o tome. Nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. To ne može da me povredi - dodao je Marković.
Da li misliš da tako ispadaš veći šmeker ako se igraš sa devojkama, a sve jure za tobom. Da li je to fer? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da kažem da je dosadno malo. Verovatno sam dao lažnu nadu. Ja sam se izjasnio povodom Ane i Anite, jedino se povodom Milice nisam izjasnio, posle ponedeljka ću. Ako treba, obaviću razgovor i sa Anom - rekao je Marko.
Kažeš da je druženje Anite i Maje jadno, a šta je ovo što ti radiš? - pitao je Darko.
Smešno mi je da njih dve pričaju. Stvarno, smešna priča. Sa Anitine strane mi je to van svake pameti - zaključio je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.