AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević nastavio je razgovor sa Milicom Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vidim da radim ništa što ne priliči mojim godinama. možda ja kao ličnost sebi ne treba da dozvoljavam,. ali ne bežim od toga. Popričamo, ne mogu da kažem da jurim, ali volim da bude u mom društvu. Sedim sa Miljanom pa mi je drago da on stane i sedi sa nama, sve su to činjenice, ali da se dodvoravam i jurim neću i ne radim. Da kuvam kafe i nosim kad je u izolaciji neću, da se udvaram preko hrane i cigara neću. On i vi zante da mi s esviđa, da sam se zagrejala, zaljubila se nisam - rekla je Milica.
Danas si mu pršla i uhvatila mu kapuljaču, da li je pao poljubac i gde, i koju ti je pesmu pevao? - pitao je Darko
Nije pao poljubac i ne bih krila, to bi bilo još veće poniženje - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentarisala si tvoj status kod Marka u odnosu na druge devojke kod njega. Rekla si da je razlika da se i za Anitu i Anu izjasnio da neće biti, a da se za tebe još uvek ne izjašnjava - rekao je Darko.
Bilo mi je čudno jer je rekao i za Anitu, i za Maju i za Anu, a za mene nije i bilo mi je čudno. Ne znam, nisam - rekla je Milica.
Anita je ultra zaljubljena, trudi s ei ograđuje se da neće ništa, pa završi sa Markom Stefanovićem, pa se prešalta na Markovića, pa gleda njegov klip sa Anom i smešno joj je - rekao je novinar.
Rekla je da joj se gadi i gađala ga je cigarama. Stefanovića ljubi u vrat, češka ga i ljubomoriše, nemam pojma isto se ponaša prema obojici. Taj razgovor u ponedeljak koji planiram će definitivno dati do znanja, znaću na čemu sam, ne bih pred ljudima da iznosim sitnice, ali sve će se rešiti ako bude došlo do razgovora i tad ću znati neke stvari - završila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.