AKTUELNO

Temeratura raste!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari će večeras birati između Marka Markovića i Anite Stojlović

Naredna je nominovala Marina Popović.

Kada je u pitanju Anita, ja nisam morgla da verujem da je beba ostala sama sa njenom majkom, da ima toliko godina, a onda sam popričala sa njom. Anita je borac, devojka koja je doživela emotivno i fizičko nasilje, a ima samo 19 godina. Njena priča me je potresla, možemo mi da govorimo šta želimo, ona se bori na svoj način. Moraš da budeš dostojanstvena, da trčiš zbog nekog, jako sam promenila mišljenje o njoj. Marko lepo peva, lep je dečko, nemam nikavu komunikaciju sa njim. Kada su u pitanju devojke Ana, Milica, Maja, Anita, ot tih devojaka mislim da Maju ne zanima Marko, Ana ima podršku starih zadrugara. Anita je je iskrena, ali je pala u njegovim očima jer je dala te prepiske, Milica ima najveće šanse kod njega, sve radi taktički, videćemo šta će se izdešavati. Ja ću nominovati Marka, a zadržaću Anitu - kazala Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni lepa, šta radi to je njena stvar. Mislim da se igra sa svim devojkama, ali to je njegova stvar, njega ću nominovati - rekla je Aleksandra.

Sledeća je nominovala Aleksandra Momčilović.

Ni sa kim od njih nisam razgovarala značajno, osim u prolazu, ja uvek podržavam žene i na njihovoj sam strani. Njega šaljem, ostavljam Anitu - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je nominovala Ivana Puzić.

Biću kratka, nominovaću Anitu. Nisam imala komunikaciju, ni sa njom, i sa njim. on je bio prema meni prijatnji, ona nije. Smtatram da niko od njih nihje iskren - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći na red da nominuje je Jovan Popović.

Anita je prema meni okej ispala, isto kao i on. Marko se malo uplašio, ako uđe sa njom u vezu, da će posle biti katastrofa. Ja bih stavio Anitu, njega bih nominovao - rekao je Jovan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih noge ovde izbacio du*etom, šutnuo bih mnoge. Mnogi ovde ne znaju da se ponašaju - rekao je Neca.
Ti se šlihrtaš ljudima za koje misliš da su bitni - rekao je Ša.
Našli ste da morališete devojčici od 19 godina. Pa šta ako ima dete? Ne zaslužuje da neko tako govori o njoj. Bolje da slušamo Ša koji je prevario ženu sa Tarom, on je došao nekom da morališe. Imam pravo da kažem da je Ša folirant - kazao je Neca.
Neca je osoba koja ne voli svog brata, ljubomoran si na njega. Ja bar kažem šta mislim, a ti pričaš iz bu*e drugih ljudi. Tvoje pravo mišljenje bi bilo da je Marko lep i dobar, znam da ti se sviđa, a ta devojka ti nije simpatična, to znam. Za dve nedelje ćeš o njoj govorit sve najgore - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi idete linijom manjeg otpora, ne može neko ko nije pismen i nije elokventan da mi govori šta ja mislim - rekao je Neca.
Ja bar govorim šta mislim, nikome se ne šlihtam. Ljubomoran si na rođenog brata, sram te bilo - kazao je Ša.
Njegov brat je u rekordnom broju dostigao popularnost, a ti nisi ništa - kazao je Ša.
Vi ste ozbiljne hijene, koje samo znaju mene da napadaju. Apsolutno mislim da nema potrebe da neko dolazi do izražaja preko mene. Marko, tebi je samo cilj da preko devojaka dođeš do neke slave. Nominujem Marka. Mnogo sam se iznervirao, toliko sam srčan - rekao je Neca.
Sram te bilo jer ne voliš rođenog brata - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u  nastavku.

Autor: S.Z.