AKTUELNO

Uzvratio udarac!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Dalila Dragojević i Filip Car. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro jutro, Rada kraj telefona. Htela bih da pozdravim Cara, nemam nikakvu zamerku za njega. On je na svom mestu. Da li je pošteno pričati da Dalila može da bude voditeljka? Pored toliko obrazovanih i dobrih mladih ljudi, ne znam odakle gledaocima takva ideja. Mi školujemo decu, imamo dovoljno fakultetskih obrazovanih osoba. Ona treba da obuje opanke i da bude čuva ovce. Ako se tako gleda, bolje onda neka Dejan bude voditelj - rekla je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ko mene voli, rekao bi mi da treba da gleda realno. A ne da želi da radim nekom još gore, nego što jesam. Kakva god da je bila prema meni, ja sam kriv jer sam radio neke stvari, radio sam ih samo sebi. Moja podrška treba da kritikuje moje postupke koji su loši, a da pohvali kada sam dobar- rekao je Car.
Miki je gostovao u emisiji, rekao je da je mislio da tebi ima pomoći, ali da sada smatra da ti nema pomoći. Kaže da si ženskaroš - rekla je Ivana.
Mislio sam i ja da njemu nema pomoći. Bio je i on ženskaroš, a sada ima porodicu. Ne znam zašto sada opet ulazi u rijaliti, mislim da nije dobra odluka, ali mu da izdrži - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Jasmina kraj telefona. Dobro je da je Dalila napustila studio, da mogu normalno da razgovaram sa normalnom osobom. Ja sam zvala kada si bio gost sa Dejanom, ti si super dečko. Da li bi nekad opet, ne mora da bude ove sezone, ušao u Zadrugu - kazala je gledateljka.
Ume rijaliti da uđe u krv, trenutno je moj odgovor ne, zaista ne mislim o tome, želim da se posvetim nekom svom biznisu. Mene je ova televizija spasila na neki način, jer me je makla sa ulice, ali sada ne - rekao je Filip.
Ja ti želim da uspeš, kako god da želiš. Želim ti da nađeš neku dobru devojku, ti jesi dobar momak. Vidi se tvoje vaspitanje. Ko prtobudi u tebi nešto, ti budeš takav. Da nije smešno, bilo bi tužno, ali je dotična svima učinila veliku uslugu jer je napustila emisiju - kazala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, moram da se osvrnem na emisiju u kojoj su gostovali Anđelo i Dalila, da li misliš da nešto postoji među njima - upitala je Ivana.
Ne znam, zaita. Juče su mi blokirali Instagram od informacija u vezi Dalile, zvanica i njeog momka. Što se tiče Anđela i nje, rekli su mi da se on smeškao, a da je ona bila hladna. Ne znam da li je sve to radila namazano, ili nešto zaista postoji - rekao je Filip.
Mnogi misle da je to inat Sandtri Rešić - rekla je Ivana.
Ona je tip žene koji ja čekam. Udaljenja je mnogo svetlosnoih godina od svih devojaka, ona ne može da nasedne na takve doskočice. Ne znam šta bih sada rekao. Neki kažu da se otvoreno nabacivala njemu, a da nije ostao imun - kazaao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.