AKTUELNO

Trese se studio!

Nakon kratke pauze, ponovo smo se vratili u emisiju "Narod pita", a Matora i MC Aleks su nastavile svoj sukob.

Ne bih da se vraćam na taj odnos, da meni neko se*e. Mene te gluposti kao nisam učesnik rijalitija, a aktivnija od svih fanpejdževa - rekla je Matora.
Isto radiš što i tamo. Okrećeš loptu na svoju vodenicu - rekla je Aleks.
Imam pravo da nazovem kad me javno prozoveš. Ajde da se bavimo ko su ti pederi i frizeri sa kojima ja pričam, a oni pričaju loše o tebi? Ne znam o čemu priča. Ja mogu da pričam o imenima, ljudima koji se druže sa obe - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti patiš i jadna se lomiš. Pomiri se sa sudbinom da nemam nikakve emocije prema tebi. To što su tebe prijatelji ubedili da imam emociju, samo su ti se ulizivali - rekla je Aleks.
Postoji osoba koja je zajednički priajtelj, a ti si bila u vezi sa njim - rekla je Matora.
Ne u vezi nego u se*s varijanti, dva puta. Mi smo ostali jako dobri prijatelji. Ako ne pričaš o njemu ne znam na koga misliš - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim na to. Vrlo dobro zna ona na koga mislim. Čovek je gradska faca - rekla je Matora.
Ti si cirkuzant koji je godinama u rijalitiju. Ko pravi prtiču preko tvojih leža Sa mnom nećeš da igraš rijaliti posle rijalitija. Iskoristila sam te, bilo mi je lakše da pričam ono što želiš da čuješ i to je sva priča. Naćiće se neka nova MC Aleks pa ćemo videti kako je opet neko iskoristio Jovanu i ona pati - rekla je Aleks.
Ti se itekako baviš sa mnom, lajkuješ, ostavljaš komentare, sa lažnim profilima se dopisuješ. Kad sam bila sa uopšte Zoranom nisi me zanimala, a sad me zanimaš. Mene ne vuci za jezik. naši prijatelji nisu naši zajednički prijatelji već osobe koje su tebe je*avale. ima tu još enkih gradskih likova koje ona zan, ali ništa specijalno - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.