AKTUELNO

Prihvatio kritiku!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu. Usledilo je još jedno telefonsko uključenje, javila se gledateljka Violeta.

Morala sam da se javim, tu su mi omiljena dva lika pored Miljane. Šteta što nije ovde, ona i Car bi se borili ko bi došao do reči. Zolu bih prvog pozdravila, kakvo je bilo snimanje spota? - pitala je gledateljka.
Organizovali smo se da bude na vrhunskom nivou, biće sa par dana spot. Car je jedan od glavnih uloga i biće zanimljiv sadržaj - rekao je Zola.
Zaobravio sam da kažem kad su rekli to sa Deniz, tu je u stanu bio i njen momak iz Beograda u stanu, tako da je nebulozno - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se Car pravda za Maju i Dalili? Nije sramota voleti. Ako one nisu drugima po meri, možda su tebi. Da moraš da biraš Dalila ili Maja? - nastavila je gledateljka.
Ja ne moram ništa, svaka je na svoju stranu dobra ili loša po sebe ili mene. Dalila, Maja, Filip svo troje imamo dobre i loše osobine, ali treba da poradimo na sebi i na svom pnašanju, životu. Mi da bismo uspeli na tom planu treba da nađemo partnere koji su bolji po nas. Mene stvarno ne mogu da promene Dalila ili Maja ili ja njih - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.