AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Ana Jovanović i Mateja Matijević.

Dobro veče, Vesna kraj telefona. Želela bih da se Miljana što pre oporavi, da bude opet sa svojom porodicom. Mateja, veliki pozdrav. Zanima me kada se organicuje Zadrugovizija, kakav je osećaj kada su u žiriju tvoji prijatelji, koji te ocenjuju - upitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako je zanimljiv osećaj. Detaljno se spremam za to. Kada vidim da je žiriju neko od mojih prijatelja, ona mi bude još draže - kazao je Mateja.
Ko ti je od njih najdraži - upitala je gledateljka.
Djekson i Filip, ako baš moram da izvojim - kazao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Ane, ja nemam pitanje za tebe. Kada razmišljam o devojkama koje ne razmišljaju o onome što radie i ne cene ono što im se dešava, ne želim ni da komentarišem. Loše je što devojke, poput tebe dopuštaju da prave kardinalne greške. Imam sina, ne bih volela da se ponaša loše prema bilo kojoj ženi. Nije bila zaljubljena u Cara. To je bio čist inat, mislim da samo nije sazrela, a dobro je dete. Nauči da vrednuješ neke stvari. Moj favorit je bio Karić, ali sam često plakala zbog Ane - kazala je gledateljka.
Malo je drugačije u zatvorenom prostoru. Ne gledate samopoštovanje, mislim da sam pogazila sebe, ali sam se stvarno zaljubila - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, ja sam slepa žena. Svoje detinjstvo sam provela po bolnicama. Zaljubljivala sam se u zaposlene, ali nisam bila sa njima. Ostabi sve u prošlosti i nastavi dalje sa svojim životom. To nije tvoj karakter, nije lepo ni ono što govoriš o Anđeli. Jako si pametna, radi stari koje mogu samo da te unaprede - rekla je gledateljka.
Ana, da li si se nakon emisije u kojoj ste se Sanja i ti svađale sa Filipom, čula sa njim - upitao je Darko.
Nismo se čuli, a ni videli. Sanja i ja smo odložile snimanje pesme jer se ona posvađala sa Filipom. Ona je promenila stav o tome, ne znamo kada će se to desiti - rekla je Ana.
Ana, objasni da li smo u pravu da je u pitanju direktan udarac u nos - glasilo je pitanje sa Tvitera.
Da, jeste - kazala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja, Anđela stalno izvrće tvoje reči. Shvatila jer da joj ništa od onmoga što je radila nije prošlo, pa mora da učini nešto da bi došla do tvoje pažnje - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Ne mislim tako, samo nismo kompatibilni. Nismo jedno za drugo - rekao je Ana.
Samo ću da kažem da mi je pisao Lepi Mića: Kaži Ani da me glava boli od njenih laži. A što se tiče spota, reci joj da je bolje da je snimila porno film sa Filipom i Sanjom - napisao je Lepi Mića.
Razočarao me je, njemu ništa ne valja. Videli smo se skoro, popričali, nakon toga sam čula da je pričao neke stvari, ali nema veze. Ne znam zašto ovo govori - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.