AKTUELNO

Drag joj je!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Dalilu Dragojević i Anđela Rankovića.

Voditeljka je uključila narednog gledaoca.

Jelena je iz Švajacarske na telefonu. Drago mi je što sam uspela da vas dobijem. Gledam vas tri meseca. Oni non-stop flertuju, argentinski tango, ali nikad ništa ne kažu...Moraju da odgovore. Priznajte, ajde, priznajte, da li ste se bar poljubili u usta, ne na vrat ili glavu - rekla je gledateljka.
Ne - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo, nismo - rekao je Anđelo.
Nešto sa njim ne štima, ne mogu da objasnim. Postoji antipatija ili simpatija, a on mi je čudan - rekla je gledateljka o Dejanu.

Ivana je uključila odmah sledećeg gledaoc

Branka je iz Beograda. Prelepi ste Ivana i želim Vam puno uspeha u daljem radu. Pratila sam delimično "Zadrugu" i jedan od favorita mi je Dalila. Prošla je šta je prošla, ne znam ko bi bio takav da prođe na takav način na koji je ona prošla. Svaka čast, da nastavlja tamo gde je stala. Želim da joj postavim samo jedno pitanje. Dalila, ja mislim da Vam je Lepi Mića prijatelj i to veliki. Da li se slažete sa mnom - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Može da se kaže za njega da je prijatelj svima i kako ko izabere da se ophodi prema njemu, tako ga može i dobiti. Kada sam se ljutila na njega, govorila sam mu ono što mislim, zato je i nalazio razumevanje za mene. Znam da je dosta kritika dobio zato što me je odbranio, ali je neko ko je jako objektivan. Znam da je privržen srčano prema Dejanu i ja to razumem. Ja to njemu ne zameram, ostala sam sa njim u najboljem mogućem kontaktu. Njegove kritike su bile, na neki način, kao očevih kritika. Samo jednom me je uvredio i to zbog moje neke glupe opaske - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon kratke pauze, Ivana je nastavila poziv sa prethodnom gledateljkom.

Želim Anđela da pozdravim i nadam se da će biti iskren da mi odgovori. Šta je kočnica bila da ne nastavi sa Dalilom onakvu bliskost - pitala je gledateljka.
Govorilo se o tome baš dosta. Bio je trenutak kada se Dalila okrenula od mene i otišla Filipu. Nastavili smo komunikaciju i nije više ništa moglo da se dogodi od toga - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Možete mi nešto obećati? Da ćete biti prijatelj Dalili i dalje
Pa, ne, mislim da nema potrebe ni razloga da se družimo - rekao je Ranković.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.