AKTUELNO

Otvorio dušu!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Đoleta VIP Kralja, Stefana Krstovića Krleta, kao i Lazara Čolića Zolu

Nakon odgledanog priloga, Zola ga je i prokomentarisao.

Razmišljao sam o svom učešću, pa sam se zapitao šta sam sve bio. Gatara, sveštenik, neki Alehandro, pa sam bio i komentator njenog se**a. Svašta sam bio prošle sezone - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je potom uključio narednog gledaoca.

Ovo mi se nimalo ne sviđa. Čuli smo se pre neko veče kad je bio Mensur i Anđela. Onda je bila druga priča. Veliki pozdrav za tebe i pozdrav za onog gosta tamo što se mnogo hvali, što leti i što nisko pada - rekla je gledateljka.
Uh, uh - ubacio se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se zovem Ljiljana, ja bih volela da se nađemo i da ti kažem ko si i šta si. Ko si ti i šta si? Jako dobro znam tebe iz Bosne. Imaš druga koji je bio u drugom rijalitiju iz istog mesta i koji mnogo zna o tebi, a ja ga lično znam. Ko je bio Zola pre nego što je ušao u rijaliti? Niko nije znao! Tipovao je Miljanu, kao ona mu se dopada. Jako poročan čovek, svi znaju u Derventi da je on poročan čovek. On zna da kaže da Bebica nije prihvatio svoju decu, a što njega nije otac prihvatio? - rekla je gledateljka.
Da li Vi mislite da je Zola kao dete kriv što ga otac nije prihvatio - pitao je Darko.
Što ga posle nije prihvatio? Nije hteo da radi! On je neradnik! Navikao je da drugi rade za njega, to je problem. Je l' su drugi u "Zadruzi" spremali za njega? Pričamo priču - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Bakuta, saslušaj ti sad mene...Gospođo, samo da Vam kažem, kad dođem kući, izbrijaću svoja ja*a da ih dobro izližete, baciću Vam 20 evra i da idete kući. Sram Vas bilo! - rekao je Zola.
Treba da se kaže istina. Švajner si ti. Treba da kaže onaj čovek što ih je vozio taksijem u Niš, kako se ponašao, pa kako se ponašao prema Željko. Sramota! Celu situaciju znam, ali je Miljana guska - rekla je gledateljka.
Koliko je tebi bilo teško - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakome je to malo teško, ali sam ja navikao tako. Bilo me je nekako sramota, pa sam znao da tražim da idem u vece kad su takvi izbori. Mama je meni ispričala istinu. Njene drugarice su je nagovorile kad sam ja imao 12 godina, da ga mama natera da me on prizna. Moja baba treba da se porodi, vreme rata, treba mami da kaže. Govori nekako mojoj babi, pa mora da ispegla sa mojim dedom ko mu je otac. Moj deda se postavio gospodski, rekao da rod - rekao je Čolić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga