AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Đole Kralj, Lazar Čolić Zola i Stefan Krstović Krle. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, Violeta kraj telefona. Veliki pozdrav za mog ljubimca, Zolu. Darko, Mislim da se Miljana i Zola čuju tajno po više puta na dan. Ivan Marinković te je više puta prozivao na televiziji,bio je i Bebica sa njim. Ivan je rekao da si preko Miljane stekao popularnost - kazala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem o čoveku koji ne viđa dete zbog Kulića? A što se tiče Ivana, mogao bi on da viđa svoje dete. Ja nikoga ne diram prvi, ništa loše nisam rekao o tom čoveku, ali sada samo vraćam istom merom - kazao je Zola.
Vidim da si dobar sa Đoletom, braniš ga, a on te je jako često prozivaso. Govorio je da si seljak - kazala je gledateljka.
Sve što sam imao da kađem Zoli, rekao sam mu u rijalitiju - rekao je Djole.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena ti je rekla da joj je Zola igra i da ga u nekim drugim okolnostima ne bi ni pogledala - kazala je gledateljka.
Nije istina, ne bi uradila sve ono sa njim, da joj je bio samo igra - rekao je Đole.
Đole, da li si to rekao - upitao je Zola.
Valjda nisam, ne sećam se. To nije bilo skoro, ne sećam se te emisije - kazao je Đole.
Krle, da li si imao nešto više sa Nevenom - upitala je gledateljka.
Ne, mi smo se samo poljubili u rijalitiju. Sreli smo se u izlasku, ali je bila sa marijanom, zato joj nisam ni prišao. Nismo imali ništa više od tog jednog poljupca, stvarno. Nemamo sada nikakav kontakt - kazao je Krle.
Šta mislite o žestokom ratu između Nece i Đoleta - upitao je Darko.
Mislim da je Đole u pravu, ja sam objektivna. Ne bih dalje da zalazim u detalje. Moram da kažem jednu ekskluzivu. Pitajte Zolu kod koga je išao u posetu u urgentni centar - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo da nagađamo, Zola, da li je to istina - upitao je Darko.
Ovo je glupost, zaista. Znam da me ova gospođa jako voli, ona ne može da se pomeri sa činjenicom da je ljubav između Miljanje i mene gotova, za sva vremena. Stvarno nisam bio, rekao bih da je drugačije. Ne bih optišao ni zbog Marije - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.