AKTUELNO

Rat bivših prijatelja!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Djole Kralj, Lazar Čolić Zola i Stefan Krstović Krle.

Ovo je Maja objavia: Apsolutne laži osobe koja je isakoristila Miljanu Kulić da postane poznat, ništa čudno da preko mene želi da dobije članak - glasila je Majina poruka.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja bi sa mnom da se svađa, mnoge stvari nisam ni ispričao. Na početku su lepo funkcionisali, ali kasnije ne. Jel treba da govorim da mi je bacala telefon? Majko, ti znaš koliko ja ozbiljne polsedice mogu da imsam zbog tebe, ljudi su platili da mirno spavaju i gledaju program, ali im ti nisi dala svojim dranjem. Niko nikada sa mnom nije ušao u rat, a da ja nisam pobedio, imam argumente za sve što pričam. Mene sve to ne dotiče, nema potrebe da se medijski prepucavamo. Ona zna da treba opet da mi se izvini, plakala je, grizla me, izvinjavačla se i opet napravila haos. Nije sve ovo u redu sa tvoje strane. Ja je gotivim i poštujem, ali nisi ispala čovek, sve znaš i sama - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.