AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Djole Kralj, Lazar Čolić Zola i Stefan Krstović Krle.

Srtigla mi je poruka od Marijaninog brata: Ćao Darko, pitaj Krleta čemu toliko pominjanje Marijane, a kada se videmo negde, beži kao zec - glasila je poruka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam bežao, bio sam jako pijan. Može sada da dođe ako želi da rešimo problem. Iznerviraću se sada, ako hoće, možemo da rešimo problem. Moj brat je snimio razgovor sa njenim bratom, ako to nije obrisao, neka mi sada pošalje - kazao je Krle.
Opet je poslao poruku: Neću javno da pričam sa njim, ali prihvatam javno ponudu da popričamo - glasila je poruka
Ja znam neke stvari, polomio si stvari u stanu koji si iznajmljivao. Tvoja sestra je taj stan dobila od jednog političara. Nemoj da govorim neke stvari koje znam. Da moja sestra radi neke stvari, ne bih se svađao sa nekim momkom, nego bih sa njom rešio neke stvari - kazao je Krle.
Da li smatraš da Marijana bruka svoju porodicu svojim ponašanjem - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su razočarani u nju. Povredila ih je i uradia je neke stvari koje nisu dobre po njenu porodicu - kazao je Krle.
Napisao mi je još jednu poruku. U četiri oka ćemo da pričamo, naravno. Problem nije u njihovim svađama, poblem su video-zapisi, to nije džentlmenski potez. Nisi čovek ako nekofga ucenjuješ i snimaš. Mene bi lično bio stid da tsko nešto radim - napisao je Marijanin brat.
Ja još to nisam izbacio, to zavis od Marijane. Može se izvući da je ucenjujem...Hvala mu puno, nou koment. Ja to, prijatelju, nisam snimio - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Zonjiću, da li se čujemo, svi te čuju sada - kazao je Darko.
Čujem sve, nije poenta da li je on to snimio ili nije. Nije ljudski da nekoga ucenjuješ video-snimcima koje koje poseduješ - rekao je Marijanin brat.
Svako se brani kako zna - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne verujem da postoje, a ako postoje, nije ljudski da objavi. Ako ih bude objavio, videćemo se svakako - rekao je Marijanin brat.
Šta to znači da ćete se svakao videti - upitao je Darko.
Ma ništa, kafu ćemo da popijemo - kazao je Marijanin brat.
Ona je ta koja želi da izbegne svađu. Mi smo iz istog grada, zbog rijalitija si je napao. Znaju nam se familije, sve je to glupo što si uradio. Kada smo se sreli, ti si se uplašio, pružio sam ti ruku. Ja sam fino pričao. Video sam te, došao sam do bine. Ti si mi pružio ruku, ja sam je maknuo. Rekao sam mu da treba prvo nešto da rešimo, smao da odem do toaleta. Kada sam se vratio iz toaleta, tebe nije bilo - rekao je Marijanin brat.
Nisam želeo nikoga da čekam, nisam u obavezi da te sačekam - kazao je Krlo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju dovoljno pozajem, mlađi sam od nje, ona ima dovoljno godina da radi šta želi. Čak i da postoje neki snimci, nije lepo da se hvališ nekim snimcima, nije lepo, a ni ljudski - kazao je Marijanin brat.
Neka je mlađi, ja sam mlađi brat, pa svaki put sasdlušam kada mi brat nešto zameri - rekao je Krle.
Šta kaže Marijanin otac na sve to - upitao je Darko.
Otac je penzioner, njega to ne zanima. Živi svoj život koliko može, ali ga sve to pogađa. Krle i ja ćemo se čuti, videti u četiri oka - kazao je Marijanin brat.
Šta bi ti uradio da si na mestu Marijaninog brata - upitao je Darko.
Definitivno bih došao ispred zgrade, bilo bi krvi do kolena. Da neko moju sestru tako vređa, tako bi bilo - kazao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.