AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Đoleta VIP Kralja, Stefana Krstovića Krleta, kao i Lazara Čolića Zolu. 

Darko je pročitao par komentara sa društvene mreže tviter.

Đole Kralj je institucija za Necu TikTokera - pročitao je Darko tvit.
Ja ne želim da se hvalim, nikad se nisam isticao. Što se tiče njega, nisam imao problem - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča se da snimaš druge devojke kao i Marijanu, da li je moguće da sam psihopata - pročitao je Darko tvit.
Nisam je ja snimio, drugarica je snimila. Šta ima ja da snimam, da snimam izašli bi klipovi... Javila mi se sad jedna njena bivša drugarica - rekao je Krle.

Nakon odgledanog priloga, Darko je uključio narednog gledaoca

Dobro veče Darko, kako si? Neca je kraj telefona, pozdrav. Muka mi je više od ovih laži i ismejavanja drugih. Ovaj Zola koji se sprda na moj račun i gospodin dotični king. Apsolutno nemaš prava da bacaš - rekao je Neca TikTok.
Ti si se predstavio kao gej - ubacio se Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si prevrtao grobove ljudima. Ti si čovek koji ima 30 i nešto godina...Đole da ti kažem, da sam hteo da uđem u "Zadrugu 5" preko tebe, ušao bih - odbrusio je Neca.
Molio si moju porodicu da pošalješ snimak. Što si debilu poslao poruku Tanji? Vukao si Boru za polni organ, nećemo zaboraviti... Uđi u 'Zadrugu 6' da zaradiš mami za zube - rekao je Đole.
Neću da se nadglašavam sa tobom. Ti, koji si toliko nezadovoljan svojim životom, reci što si ulazio u moj lajv - rekao je Neca TikTok.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo si du*e da prodaš za slavu. Koliko sam uspešan, pokazaću! - rekao je Đole.
Tvoja drugarica se meni javila i rekla šta si pričao za mene - rekao je Neca, a Đole je pokazao da mu je Neca prvi pisao poruke.
Imam hejt komentare, imaću ih. Neprimetan si i zbog toga moraš da se zahvališ to što ti je najgledaniji klip ta Novogodišnja čestitka - rekao je Neca.
Prvi si se ološu javio! Ako ne izađeš iz mog života, ulazim u "Zadrugu 6" da zabiberim čorbu i tebi i tvom bratu - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi ljudi su mene tako prozivali, nije to problem. Za mnogo veće postupke nisam ljude tužio. Nije to poenta. Čuo sam što se on naljutio na njega. Čuo sam da je Đole dobio poruku od njega i da je Neca molio da se vidi sa Đoletom i da ga gricne - rekao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.