AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Nikola Grujić Gruja i Nenad Aleksić Ša. Usledila su pitanja sa Tvitera.

Pozdrav za najopušteniju ekipu u večerašnjoj emisiji, koliko god da su grešili, oprioteno im je
Kako ste mogli da prokockate svoje brakove, zbog žena koje su gore od vaših supruga - glasilo je pitanje sa Tvitera.
Ti ljudi nisu bili na mom mestu. Nisu znali kakva je Ljiljana bila prema meni, zapravo, a kakva je bila Mima. Svi govore da je Ljiljana bila dobra prema meni, a Mima loša. Možda se ispostavilo da je Mima bila loša prema meni, ali se to nikog ne tiče. Ja ne mogu da govorim kakav su onos imali zapravo Tara i Ša, možda nije bila dobra prema njemu, ali ne mogu da tvrdim da li je bila bolja ili gora od njegove supruge - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruja isproziva sve sa estrane, a nikome od njih nije ni do malog porsta - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Super, 90% njih bih miogao da lečim tamo gde sam radio - kazao je Gruja.
Zamislite profil Nenadove nove devojke, koja gleda kako Ša vopli još uvek Taru, a Ana i Mina spavaju kod njega, jako tolerantna devojka - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Normalno - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, koga imamo na vezi - upitao je Darko.
Dobro veče, Goca kraj telefona. Pozdrav za Ša, jednom sam imala priliku da pričam sa tobom, tada sam te pohvalila. Šta misliš o pomirenju Maje i Cara? Viktorija je opet trudna sa Markom, šta imaš da kažeš na to - upitala je gledateljka.
Očekivalo se sve od Maje i Cara, oni idu kao par, ludi su i brzi. Viki i Marko su meni bili simpatični, ja sam njih pored svega podržavao, deca treba da se rađaju. Očevi i majke ne treba da se mešaju u izbor svoje dece, oni su dovoljno zreli - kazao je Ša.
Sinoć je Ana Spasojević gostovala u emisiji, nije mi delovala iskreno. Deluje mi kao da je zaljubljena u Ša - rekkla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nije ni znao da ja imam devojku, Ana ne provodi dane i noći kod mene, to sve ljudima pogrešno izgleda, malo mi je glupo da stalno sve to demantujem. Moja devojka je upoznala sve moje bliske drugarice. Ana nije zaljubljena u mene, stvarno mi je dobra drugarica. Nema tu priostora za zaljubljenost. Svako ima pravo da misli šta želi - rekao je Ša.
Napisala mi je Mina važnu poruku "Evo me sa Nenadovom devojkom, čekamo da se Ša vrati kući" - glasila je poruka.
Da, kod mene su - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Gruje tiče, on me je jako razočarao. Ostavio je onakvu ženu, nije on kao Ša, on je druga priča. Umišljen je jako, ponaša se skandalozno. Ko si ti da komentarišeš estradu, umesrto da se pokriješ ušima! Tebe treba da bude stidi sram, jako si jadan. Jadna tvoja deca sa tobom. Tvoja deca zapuše uši kada si tui u pitanju, sve mi je to jako ružno - rekla je gledateljka.
Da li mislite da se zamerio kolegama zbog svoje izjave na početku emisije - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitajte vi 90% estrade da li znaju ko je Gruja, svi bi vam rekli da ne znaju ko je on. Njegova deca će da zapuše uši kada njegovog tatu n eko bude komtarisao, od sramote. Videla sdam da je Ša gost, pa sam htela da pohvalim, ali kada vidim kakpo se Gruja ponaša, zaslužuje Mimu - rekla je gledateljka.

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.