AKTUELNO

"Za mene je to gotova priča"

"Narod pita" je u toku a u program se uključila gledateljka iz Švedske, pa je prokomentarisala Sandrino spominjenje Dejana svako malo i pozdravila Anu:

Pozdravila bih prvo Anu jer je ona večeras ugrožena jer su svi komentari za Sandru - rekla je gledateljka.
U meni je top, slušam Sandru i uživam - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kad god da dože nekako mi je zapostavljena, a pokazala se u najboljem svetlu. Meni Sandra nije nešto. Toliko se priča o Dejanu i prijateljstvu više je prešla svaku granicu. Konstantno se potencira i stvarno nije u redu. Mislim da nije u redu da ga toliko spominje, ona peva svaka čast u tome je dobra - rekla je gledateljka.
Ovo je emisija gde je pušten klip kakav je pušten i onda žena nakon toga koja je pozvala i potegla temu Dejan ja sam rekla. Ja sama njega nisam pomenula. Vi ste potpuno u pravu, za mene je ta tema odavno završena i volela bih kad ne bih morala više nikad da odgovorim o njemu - rekla je Sandra

Foto: TV Pink Printscreen

Ružno je da neka devojka sedi kući i sve to sad sluša - rekla je gledateljka.
Verujte da se više priča o mojoj i Anđelovoj vezi od 12 dana nego o Dejanu. Moj svaki intervju je najviše vezan za Anđela i poslednje tri emisije se spominje ta naša veza. Moja dužnost je da na pitanja voditelja i vas dam odgovor, trudiću se da taj odgovor bude što kraći ali kad uđem u konstruktivnu raspravu trajaće malo duže - rekla je Sandra.

Nakon uključenja, na kratko smo se vratili u Zadrugu da pogledamo svađu Ane Spasojević i Dalile Dragojević oko podele budžeta.

Posle ovoga je ona meni prišla i čestitala slavu i rekla nemoj da plačeš bla, bla, bla.. To je bio problem jer je ona osoba koja će u svađi da iznese i što jeste i što nije samo da bi povredila nekoga. To je tad uradila jer sam ja stala na Dejanovu stranu. Da su njoj značili tih hiljadu dinara ona bi mene tražila i napolju i to bi bila gotova priča. Ona je mene zvala da dođem kod nje samos e desio smrtni slučaj i čovek nije sigurno ostavio porodicu i došao mene da vozi. I ona se tu ponudila da me ne bi vozila - rekla je Ana.

Detaljnije u videima.

Autor: M.M.