AKTUELNO

Iskreni do koske!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić je ugostila u večerašnjoj emisiji Anu Spasojević i Sandru Rešić.

Ivana je nakon uključenja, započela kratak razgovor sa Sandrom.

Da li si iznenađena koliko imaš podrške i poruka podrške - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Mislim da sam, nažalost, zahvaljujući priči koja je bila, ali su videli neku moju drugu ličnost. To sve kako se poklope kockice, zvezde - rekla je Sandra.

Ivana je uključila narednog gledaoca.

Ivan iz Kragujevca. Pozdrav za tri prelepe dame. Žao mi je što je Ana ispala onako rano, mislim da su mnogi ostali posle nje nezasluženo. Pa, po meni, Anđelo, Miki, Mensur, Sale Luks itd, itd. Moji favoriti su bili Sandra, Đedović, mnogi ljudi su tu bili radi kadra...Pitanje za Sandru, zanima me tvoje mišljenje o Anđeli - pitao je gledalac.
Hvala na lepim rečima. Ja sam baš juče davala intervju. Rekla sam da nemam ništa protiv ljubavi, ni protiv njih dvoje. U toj emisiji mi nije bilo jasno kao da će saopštiti da će biti u vezi ili da neće progovoriti. Maglovito. Anđela je meni neko ko mi je jako draga postala za kratko vreme, ali mnogi komentarišu da je ona glumica. Ljubav se desi. Ne znam, ne poznajem toliko dobro, ali je ona za mene bila neko ko nije bio folirant. Bila je malo drska i bezorbazna, a šta će se na dalje dešavati, verujte, kad-tad se sve sazna - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sedela je pored Đedovića i Sandre dok je Milan sa te strane vodio emisiju, a dok je Milan vodio sa druge strane, ona se premestila - rekao je gledalac.
Grešite. Kada je Milan vodio tako, ona je bila dole, a kada je Fran ispao, pozvali smo je Đedović i ja da sedne tu kod nas - ubacila se Sandra.

Voditeljka je počela razgovor sa Anom.

Šta su ti tvoji zamerili - pitala je Ivana Anu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa, osim što sam bila povučenija. Vodila se priča Dalila, Dejan, Car. nisam htela da se mešam, a sve ovo ostalo je bilo fejk. Ustajala sam da komentarišem iz besa Gruju i Mimu - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga