AKTUELNO

Ne interesuje je!

"Narod pita" je u toku a Ivana Šopić u studiju je sa Sandrom Rešić i Anom Spasojević. U program se uključio naredni gledalac:

Nazvao sam vezano za Sandru, mnogo je volim. Volim je jer je velikii čovek, spasila je Dejana. On ne bi bio tu gde jeste da tebe nije bilo - rekao je gledalac
On to tako ne misli, ali ja bih se složila - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram ga bilo. Zbog tebe sam čekao dva, tri sata sunce moje - rekao je gledalac.
Sandra mnoge boli što morajud a razmišljaju čime da s ebave. neki će u Švajcarsku neki u Bujanovac a ti imaš tvoj glas koji te nikad neće izdati - pročitala je Ivana.
Da uvek ću iamti svoj zanat pa čak i ne snimila pesmu naći ću restoran ili kafanu da zaradim za leba. Zato s ene brinem. A ko će gde to već neću da komentarišem svako ima svoj cilj ulaska u Zadrugu - rekla je Sandra.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Otkud sad takve reči za Dalilu? - pročitala je Ivana
Nisam ja rekla da je ona fin čovek i to ja sam rekla sve što sam i u Zadruzi. Mi smo se mnogo svađale i ja sam reklad a je zlo i to je najveća moguća uvreda. Nisam je ja ni hvalila ni veličala niti se bavim devojkom, samo neke činjenice iznosim - rekla je Sandra.
Sandra da li ti Anđelo nedostaje kao prijatelj jer ste imali mnogo tema za razgovor, šteta da se svaki kontakt prekine - pročitala je Ivana

Foto: Pink.rs/A. Nikolić/N. Brajović/M. MIJATOVIĆ

Ne nedostaje mi jer me je mnogo povredio. Da je izabrao drugačiji put možda. način na koji je on završio sa mnom i kako me je napravio jadnom nema šanse da nekad bduemo priajtelji - rekla je Sandra.
Dalila je objavila da je dobila roleks sa ugraviranim Gringo i onda je Anđelo malo posle objavio stori gde se vidi njegov sat na ruci. Da li oni tako komuniciraju? - pitala je Ivana
Pa ne znam. Što se mene tiče sve je moguće, ali me ne interesuje - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije lud - rekla je Ana.

Detaljnije u videu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.M.