AKTUELNO

Ljuta je što nije znala!

Emisija "Narod pita" je u toku, a Ivana Šopić je večeras u studiju sa Sandrom Rešić i Anom Spasojević. Ana je iznela šokantnu vest koja je uzdrmala Rešićku a vezana je za Nenada Aleksića Ša.

Meni bi bilo interesantno Neca i Đole Kralj ratuju - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Msilia sam da će Brendon u četvorci da pojede Necu, ali Neca ga je pojeo za dve nedelje. Đole je još bolje pripremljen za napade tih vrsta - rekla je Sandra.
Ana tvoje slike sa Ša, non stop provodite vreme zajedno, u liftu, u kući, izlaite - pokrenula je Ivana temu.
Ne postoji apsolutno ništa između nas, mi smo drugari. On ima devojku i zaljubio se. Čaks am i ja pričala sa devojkom na video pozivu. Ona je baš simpatična, draga i normalna. Nije iz sveta poznatih i ne želid a se objavljuju slike. on mi 24 sata priča o njoj. Stvarno mu se sviđa i hoće sa njom ozbiljno - odgovorila je Ana.

Foto: Pink.rs

Jel liči na Taru i Moniku? - pitala je Ivana
Ne, ne totalna suprotnost i od Ivane. Ona slika sa plavušom možda i jeste bila u inat Tari, ali ovo sad ne. Oni 24 sata pričaju na video pozivu, stalno priča o njoj. Potpuno je neki drugi gas od onoga što ste ranije videli - rekla je Ana.
Ja verujem da mu se svidela, ali vidim da je od mene uspešno to krio a mi se čujemo povremeno. Verovatno iz straha da ću ga optužiti da laže - rekla je Sanra, pa nastavila:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, N. Žugić

Ispratila sam gostovanje Filipa Cara nešto kratko i ne znam nešto mi je sve zvučalo kao da je proebole id a je super i onda danas vidim stori lemuri zajedno. Vidi bolje da mis e više ne javlja na telefomn, ja sam znala da će to kad tad kao što je iz petice otišla Janjušu u zagrljaj. nema tu prave ljubavi ali to je nešto što je ostalo u vazduhu da mogu da se vrate jedno drugom, možda imaju i dobre seksualne odnose. To je neko vrzino kolo iz kog se ne izlazi tako lako.
Jel misliš da to radi u inat Dalili jer je našla Gringa, pa kao verena nije verena? - pitala je Ivana
Vrlo moguće, njemu prvo idu inat i ego pa Filip Car. Samo što sam ja uvek bila protivnik inata jer su to najveće gluposti na svetu. Meni to nikad neće biti jasno - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.