AKTUELNO

Ovo su očekivali?!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anđelu Đuričić i Mensura Ajdarpašića

Darko je uključio narednog gledaoca.

Dobro veče, iz Jagodine zovem. Za Anđelu bih mogao samo neku pohvalu da imam. Svetski je, a novo i ništa više. Samo da ti kažem nešto, nemaš dečka - p

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam, nemam. Ne znam ko me voli - rekla je Anđela.
Okreni se, dečko sa tvoje leve strane. Pitao bih Mensura nešto. Radiš kik boks, sve je to top, malo si mu ga dao sada, iskreno, po težini. Da se ošišaš to žuto, nemoj to! Koga bi na fajt? - rekao je gledalac.
Koga hoćeš - rekao je Mensur.

Nakon odgledanog priloga, voditelj je poveo temu o odnosu Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića.

Da se vratim sad u petu sezonu, odlična sam bila, da znam neke stvari dodatno, ne bih nikoga štedela. Kad sam videla kako su me ogovarali i pljuvali, uu, još bih gora bila - rekla je Anđela.
Oni su zajedno, ona je kod njega u Švajcarkoj. Da li ste očekivali - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam razmišljala u smislu da li sam očekivala. To je njihova privatna stvar, ali me ništa nije iznenadilo. Ako mogu da funkcionišu kao što su unutra, onda su jedno za drugo - rekla je Đuričićeva.
Pomirili se Viki i Marko, nešto su se posvađali, ona ga prevarila, pa mu poslala. On poludeo, pa joj pošalje sliku sa Marijanom. Ona napravi katastrofu - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To ja i kažem, oni vole takav odnos, stvoreni su jedno za drugom. Hvala Bogu, pa nisam u njihovim glavama - dodala je Anđela.
Ja nisam razmišljao o tome...Isto dišemo (smeh) - rekao je Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga