AKTUELNO

Čije li su na kraju?

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka emisije Ivana Šopić ugostila je Anđela Rankovića i Jovanu Tomić Matoru.

Nakon odgledanog priloga, Ivana je dala reč Rankoviću.

Ovo nije moj stav, ovo je moja reakcija bila na tu nepravdu koja se događa, gde se osećam loše. Zbog svih tih razloga, trudim se da zaboravim šta se desilo u rijalitiju i da zaboravim šta se sve desilo - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Tačno znam kako je tekla emisija. Bilo je negiranja i kreveta i toaleta. Anđelo je rekao da se seća kreveta. Onda je bio klip, gde sam ja bila demolirana. Videlo se na klipu da je ona njemu prišla. Posle je rekao da je pričao, ali u tom trenutku niko ništa nije znao. Komentarisali smo svi da je nemoguće da nije primetio...VIdelo se da se sa ciljem ulazilo, tako da, nijednog trenutka nije bilo: "Ti si kriv" i ostalo. Ja sam sa Aleks posle žurke stupila u top konverzaciju, a onda dolaze pitanja i ja u šok! Tresla sam se, toliko sam se plašila tog klipa. Ne daj Bože da sam videla da pričaju, ne znam kakva bi mi tada bila reakcija, a opet mi je bilo teško kad sam videla kako je on lupao - dodala je Matora.

Nakon dijaloga, voditeljka je uključila narednog gledaoca.

Pozdrav svima od mene iz Šapca. Htela sam da pitam Anđela nešto. On je to zasluđio. Njemu ni jedna devojka ne valja, ne valja mu Teodora, ne valja mu Sandra. On je nju prevario na kraju "Zadruge", a to nije lepo. Ona je fina, kulturna. Anđelo može da priča da je kulturan, a nije. On je jedan dečko koji je sebičan i kad mu ujka i mama kažu da ima devojku, on će da je ima, a kad ne, on je neće imati. To je moja konstatacija, da je on vrlo loš karakter dečka. Nek se ne ljuti, to je moje mišljenje. Nisu sve devojke tako loše, ima i dobrih - rekla je gledateljka.
Gospođo, ko je rekao da su one loše - pitao je Ranković.
Kvaran si dečko! Ti kulturan? Ma idi bre. Ja sam imala nameru da ti kažem sve u oči. Mogu da ti kažem da si bezobrazan i da nemaš vaspitanja nimalo. Nikad se nećeš oženiti i nećeš imati nikada devojku - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se bavite proročanstvom - pitao je Anđelo.
Da, da...Kome sam rekla nešto, tako je bilo. Matoru, to je njen problem, ona živi svoj život. Ti si više boem, e, to si ti i ništa drugo - dodala je gledateljka.

Nakon uključenja, Ivana je pročitala komentar sa tvitera.

Hoćeš li pitati šta je sa igračkama, čije su? Pošto su našle Grešićka i Matora, znamo mi kako su iskoristile - nije Matora kuče od juče - glasio je tvit.
Nisam to sa Sandrom koristila...Ja sam srela Anđela kada se desila ta situacija. Ja sam poslala Marku i drugarici slike da se smejemo. Niti sam uprla prstom, niti bilo šta. Demantovala sam, rekla sam mu, sreli smo se...Smejali smo se i sprdali na tu temu. Nije mi bila namera da kompromitujem, niti sam znala, malo smo se smejali. Ne znam čije je - rekla je Matora.

Foto: Pink.rs

Ko je imao sve ključeve
Anđelo i moja najbolja drugarica. Ona kaže da nije (smeh) - rekla je Matora.
Ja sam je pitao kad smo se sreli: "Čemu sve ovo?", ona mi je rekla da ni u koga nije uprla prstom. Ja ne upirem prstom u njenu drugaricu, ali ja sam taj ključ dao pre šest meseci, pre ulaska u "Zadrugu". Nešto slikati i reči da je nečije, mislim da je totalno ružno, bez dokaza. Događa se stvar, to se desilo 20-ti dan nakon izlaska - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje nije stvarno, ali hvala i nije da neću da iskoristim - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga