AKTUELNO

Brutalno iskrena!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka emisije Ivana Šopić ugostila je Anđela Rankovića i Jovanu Tomić Matoru

Uroš je iz Beograda. Je l' bi se pomirio sa Teodorom i ako ne, zašto - pitao je gledalac.
Ne. Trudim se da ne pričam o njoj, ali je prosto to baš davno završeno - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanima me, da li slušaš njenu muziku i koja ti je omiljena njena pesma - pitao je gledalac.
Znam sve, slušam tu vrstu muzike. Nemam omiljenu, a omiljena mi je od Relje i Nucci-ja "Zovite doktore" - odgovorio je Ranković.
Imam pitanje za Matoru. O kome ima lepše mišljenje i zašto, Sanja ili Aleks - pitao je gledalac.
Dobro pitanje (smeh). Moram da pazim šta ću da pričam. Mislim da sam napravila grešku i da me nisu razumeli kad sam rekla da Aleks više volim od Sanje. Da, bilo mi je jače u tom periodu zaljubljivanja. Ne postoji stvar, Sanja i ja smo zajedno isterale. Sanja nije imala podršku, Aleks je imala. Mi nismo imali ni jedan ljubavni klip. Što se tiče Aleks i cele situacije, ja nemam ništa protiv da je ona rekla: "Ne mogu". Nikad u životu ne bih napravila dramu, devojka je izabrala porodicu! Sabrala se, kad je već pojela go**o, ali to posle vađenje. Pritom, ti mene poznaješ i znaš da ću ja da se iskidam. Aleks me je maksimalno razočarala. Sanja je u rijalitiju bila uz mene 100%, dok Aleks nije - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanima me, da li Anđelo ima neko mišljenje o Sanji - pitao je gledalac.
Pravo da ti kažem, nemam ništa loše što bih rekao za Sanju...S obzirom da nismo u kontaktu još od prošle sezone, ne bih ništa rekao. Imam korektno mišljenje - rekao je Ranković.
Anđelo, kako je moguće da nemaš nikakvo mišljenje - pitala je Ivana.
Pa imam korektno...Imam lepo mišljenje. Ne družimo se nešto.
Je l' ti je neprijatno da pred Matorom pričaš o Sanji - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam - promumlao je Anđelo.
Ma što bi imao, bio je sa njom. Imala sam volju i želju da pređem preko toga, ali da se nije desilo to što se desilo, kad-tad bi se mi družili. Koliko god da smo pričali o tome, meni je bilo malo neprijatno. Meni bi bilo preče da ostanem u vezi sa nekim za kog mislim ko je dobar čovek i prijatelj, nego da razmišljam o osobi koju sam povredio- rekla je Matora.
Ne slažem se. Osećao sam se loše kada sam raskidao, tako da nije bilo načina ni potrebe da se nastavi ta veza, kada se nisam osećao prijatno - dodao je Anđelo.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga