AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Stefana Karića i Marka Đedovića. Nakon uključenja u kom se Stefan posvađao sa gledateljkom, voditeljka je dala reč Kariću.

Ona je sama kriva što se dopisuje sa tim mentolima i iznosi detalje te naše...Strašno, ali nema veze - rekao je Stefan.
Marko, kako ti komentarišeš celu ovu situaciju - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada mi neće biti jasna stvar da ljudi zovu ljude i da viču...Mislim, odakle oni znaju da njemu nije žao? Iznervira se čovek - rekao je Marko.
Udara na mene, udara na Osmana...To su bolesnici bolesni. Imam neke prepiske gde je ona svašta pričala za mene, da ću tek da plačem. Jednostavno, vidim da se i njima žalila, znam i da se mojim prijateljima žalila i svašta pričala. Ne zameram joj, jer je svašta prošla i sve to - rekao je Stefan.
Mene je začudilo da ti je ona oprostila te prepiske - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da kad se tako nešto desi, mislim, nije normalno. Kao što je ona rekla da nije posumnjala da sam bio sa Marijanom. Nemoj da mi pričaš da ne sumnjaš, kaži brate: "Posumnjala sam". To me je nerviralo! Normalno je da je sumnjala...Ja sam njoj rekao da ako si to uradila u šteku sa Čorbom, da si ti to. Svi su se uhvatili za to, jeste bilo ružno, ali eto - rekao je Karić.
Pa normalno je da se ohladiš, nisu oni uzeti niti imaju dece. Korektnije je reći, a ne zavlačiti, po meni - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene sitnica može najviše da poremeti, da me totalno odbije od osobe. Te neke sitnice su me unakazile...Nije to bilo, sad ovog puta, nisam sumnjao u nju niti bilo šta. Stvarno nisam sumnjao, ali jednostavno je bilo raznih priča gde se ona kretala, gde je izlazio taj njen bivši momak. Snimao sam je po nekoliko minuta, da vidim da li sam ja lud. Eto dokle je došlo, da ja snimam svoju devojku dok se svađamo, da vidim da li ima to smisla - rekao je Stefan.
Kakav stav ima tvoja porodica prema tom raskidu - pitala je voditeljka.
Bilo je sve super - rekao je Stefan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.