AKTUELNO

Ne kriju svoje mišljenje!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Stefana Karića i Marka Đedovića. Voditeljka je povela temu o odnosu Mensura Ajdarpašića i Stefanovog oca, Osmana Karića.

Deo Mensurove podrške je optužio tvog oca da je uzeo neke pare - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Osman ga je blokirao kad sam ja bio ovde u emisiji. Niti sam ga pitao zbog čega ga je blokirao. Njih dvoje su bili bolji, nego što smo Mensur i ja bili, dok nismo ušli u ovu petu sezhonu. Ja dok sam bio u četvrtoj sezoni, on je dolazio kod nas. On se verovatno iskompleksirao. Žao mi je što se sve to tako desilo,a li eto. Nismo obavili razgovor. Čestitao mi je rođendan i tad smo se poslednji put čuli...Ja ne vidim ni jednu drugu grešku, osim te da sam mu opsovao devojku. Ja sam mu uvek pričao da treba da radi onako kako se oseća. Ja sam mu bio negde glas njegovog brata, da mu negde pričam ono što bi mu i brat rekao - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Mensur ovime potvrdio da donosi odluke na osnovu podšrke, s obzirom da nije demantovao - pitala je voditeljka.
Ja sam neko ko je to isto rekao, da možeš da utičeš ili se javno odrekneš. Svaka čast svima, ali upliv u život, toliko da utiče na neki lični odnos. Ti ljudi sebi daju za pravo da se upliću u tuđe direktne odnose. Priča da neko pošalje pet hiljada evra, pa što bi neko odbio? Postupak Mensurov je bio ružan, što nije rekao: "Nemojte tako da pišete o nekome kod koga sam ja jeo i ko mi je pomogao". Ja sam to odmah osudio na Pink.rs, pa su onda osuli po meni - rekao je Marko, pa se osvrnuo na odnos Mensura i Anđele:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se tu između Anđela i Menusra nešto već dešavalo. Meni je Anđelino ponašanje napolju odvratno. Ako je to isitina, da su sedeli pet sati i to, onda mi je ona folirant - dodao je Đedović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.