AKTUELNO

Prozivke!

Nakon odgledanog priloga Mensura Ajdarpašića, Ane Jovanović i Milice Veselinović, Darko je komentarisao sa gostima odgledan video.

Ana kako sada gledaš na sve ovo? - pitao je Darko.
Turbulentno jako. Za neke stavri nisam znala a to su njihove prepirke i njeni nervni slomovi. Meni je taj period bio jako lep i žao mi je što sam se ogrešila o Mensura jer je stvarno bio fer prema meni - rekla je Ana.
A da li ste vas dvoje bili fer prema Milici? - pitao je Mića.

Foto: Pink.rs

Ja sam o njoj sve i svašta znala kad sam ušla, a to šta devojčica koja jede sline priča o meni stvarno me ne zanima. Čuo sam da je operisala uši i drago mi je jer ne mora više da nosi trake jer se sramiš vojih ušiju - rekla je Ana, pa dodala:
Meni je drago što je uspela do kraja da istera plan i program koji je dobila. Da se zakači za Minu i mensura, ona je jako istrajna i drago mi je. Devojka sa toliko malo godina, a toliko budnom prošlošću nema pravo nikoga da komentariše, a posebno ne mene.
To je sve iza nje, bitna je njena sadašnjost, a ne prošlost - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema pravo da komentariše moj moral kad je ona katastrofa - rekla je Ana.

U program se uključila naredna gledateljka i imala je pitanje za Miću:

Ovde Zorica Marković iz Zemuna, ne pevačica, i veliki sam vaš fan i odlučila sam da pozovem zbog Lepog Miće kog pratim više od šest godina. Veoma je korektan, iskren i čovečan. Dejan je rekao jednom da je Lepi Mića čovek kog cenim i poštujem. Ona patnja koju je on preživeo to je strašno. Devojke su mi simpatične, Sanja pogotovo - rekla je gledateljka, pa dodala:
Biću kratka. već nekoliko večeri se lomim da li da zovem. Imala sam specifičnu životnu situaciju, vrlo specifičnu, nije pohvalno, htela sam da pitam da li mogu da mu ostavim moj broj telefona da mi se javi radi mog ulaska u rijaliti. Znala sam da ako kažete da je to validno i zato sam se na to odlučila.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.