AKTUELNO

Iskreni do koske!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Minu Vrbaški, Mateju Matijevića i Frana Pujasa

Darko je pročitao još par komentara sa društvene mreže Tviter, pod heštegom #Narodpita.

Pitanje za Frana: Ako može da objasni situaciju sa Sandrom Čaprić, šta se tu desilo - pročitao je Darko naredni tvit.
Desilo se nešto što se nije trebalo saznati. Da, bili smo. Sada su ljudi morali da provere svoje albume, pa su to iznosili. Ne znam, želim joj sve najbolje da se što pre oporavi. Čudno se desilo, nisam ja ništa tražio - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si bliži folku ili trepu - pitao je Darko.
Uvek sam bliži trepu, da se ne shvati pogrešno - rekao je Fran.
Mateja, hajde ti objasni zašto muškraci kao ti, kada hoćete da raskinete, držite se nečega, kao princip neki - pročitao je Darko naredni tvit.
Ne znam da li je to stvar za generalizaciju. Ja sam tako funkcionisao od malena. Jesam, da, takav sam i u prijateljstvima - rekao je Mateja.
Pitanje za Mateju: Šta je to što je imao da kaže o Anđeli, da nije aludirao na odnose - pročitao je Darko naredni tvit.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nisam rekao tamo, neću reći ni sada - rekao je Matijević.
Fran da li si rešio sve svoje finansijske probleme - pročitao je Darko naredni tvit.
Okej sam trenutno finansijski - rekao je Fran.

Darko je pokrenuo temu o raskrinkanoj aferi Marka Osmakčića i Marijane Zonjić.

Sinoć smo razotkrili najnoviju aferu, a tiče se Marijane i Marka Osmakčića, a uhvatila ih je Viki - rekao je Darko.
Ja sam se sa Marijanom videla na jednoj plaži, gde je Dalila bila sa mojim bivšim dečkom u tom trenutku. Provodili su tu dan, dva dana zajedno. Marijana je bila pozitivno iznenađena...To nikako, to mi nije palo na pamet. Ona mi je rekla da nema nikog, da su njih dve zajedno i da uživaju. Gringo nije postojao u tom trenutku - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće da se desilo i da nije. Čuo sam da Viki ima novog dečka. Ne znam ko je taj, rečeno mi je nešto, nisam zapamtio. Stvarno mi nije jasno kako ti to ne znaš - ubacio se Mateja.
Čuo sam to u emisiji šta je Isko rekao. Zanimljivo je, prisetim se "Zadruge". Ja sam podeljen 50-50, vrlo mi je verovatno da se to desilo. Taj deo mi nije jasan, jer da ih je uhvatila na delu, Marijana ne bi imala deo kose - rekao je Fran.
Na kraju je ispalo da su stvarno prijateljice. Posle izlaska, videlo se ko je njoj ispao prijatelj. To je lepo videti - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoje prijateljstvo sa Dinom - počeo je Darko.
On kada se vratio posle smrtnog slučaja, pružili ste mu podršku. Rekao je da je bio kod mojih. On apsolutno nije bio kod mojih, bio je u Veterniku...Ja sam bio u šoku! Maša i Filip su bili tu da mu je trebalo, ali se nisu videli nikad. Nemamo kontakt nikakav - rekao je Mateja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga