AKTUELNO

Ne krije pokajanje!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Marijanu Zonjić i Dalilu Dragojević. Nakon odgledanog priloga odnosa Dalile, Filipa Cara i Dejana Dragojevića, voditeljka je upitala Dragojevićku kako reaguje na ove scene, na šta je ona imala da kaže:

Bilo je dosta teškog perioda. Malo kad bacim oko, dosta smo vremena proveli tamo. Kad sam izašla napolje, rekla sam da je brzo prošlo, a kad pogledaš ovako, vidiš da se svašta nešto izdešavalo. Sad sam primetila da je Đedović bio tu da me skloni, ali je isto bilo gde me je komentarisao negativno. Ne možeš da zbrojiš da je neko bio konstantno isti, pa prva ja! Što mi je to trebalo, ali opet sam iskaljivala bes i pravila da mi bude gore. Mogla sam da se povredim, bespotrebno. Nisam baš sve podnosila na najbolji način, ali kad pogledam, top sam ja - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram te pitati za Anđela Rankovića, znaš da je raskinuo sa Sandrom Rešić. Ako bi bila otvorena da mi kažeš, da li misliš da je ušao u vezu da bi se "oprao" od tebe - pitala je Ivana.
Ne verujem, jer nije imao od čega da se pere. On je jasno i glasno rekao kakve emocije ima prema meni, ali mislim da je ušao u tu vezu zbog pritiska. Niti je on momak za Sandru, niti je ona devojka za njega. Njoj treba pozbiljan čovek, neka stabilna ruka, jer znam da se dosta napatila. Anđelo je neko ko je sam za sebe rekao da voli da švrlja. Dosta sam se ogrešila prema njemu, ali imamo te neke zajedničke grupe, koje s vremena na vreme pošalju šta on objavi. Kad je bila ova afera za satove, snimio ga je drugar kako pije kafu i kako se vidi sat, pa ga je pitao: "Čiji je to sat?". Obrisao je posle, ali voli i on da pecne. Pogrešila sam i prema njemu mnogo puta, kad se nisam pozdravila sa njim napolju kad smo se sreli. Sve zbog Filipa. Mogla sam bez problema da se pozdravim sa njim, ali opet, probijao mi je mozak o Anđelu, jer smo tada bili zajedno. Nikad ništa loše nije rekao o meni - odgovorila je Dragojevićka.
Je l' ti je krivo što se niste okušali možda u toj ljubavi - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi krivo što se nismo okušali od ljubavi. Uvek sam govorila da ne bih volela da ga izgubim kao druga, ali sam ga na kraju izgubila. Mislim da sam i njemu pomogla da uvidi ko su mu pravi prijatelji u celoj toj gunguli. Marijana je znala šta se dešava, ali je negde navijala za Anđela. Ona meni govori to i napolju - dodala je Dalila.
Iskreno, meni su oni bili preslatki i zanimljivi. Meni je Anđelo super dečko i jesam navijala za njih. Slali su mi te ljubavne klipove, ja joj krišom sada nekada pokažem, ali da su znali koliko ih ljudi podržavaju, možda bi nastavili to druženje. Mislim da nije kasno i da će se Anđelo javiti kad-tad - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njega tamo najstrašnije ponizila. Pet puta sam mu rekla: "Ti si moja najveća greška". Bilo je slatko i žao mi je što sam tako postupila prema njemu. Izvinila sam se i izvinjavam se opet. On je jedan muškarac koji nije pljuvao po meni, a ponizila sam ga - rekla je Dalila.
E, to je muškarac- ubacila se Marijana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.