AKTUELNO

Otvorene karte!

U toku je emisija "Narod pita".Voditeljka Ivana Šopić ugostila je  Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu. Marija je otkrila koje stvari zamera Bebici, prokomentarisala je njihove svađe tokom rijalitija.

Marija, koji Vam je najgori momenat Miljaning učešća - upitala je Ivana.
Kada sam otišla kod kozmetičarke, a ćerka me je zvala da uključi Pink da vidim. Došla sam kod nje i videla da je Miljana oper sa Zolom, a da Bebici nije dobro. Srce mu je toliko jako lupalo, da mu je majica odskakala. Nije smela da ga laže ako nije rasčistila sa emocijama. Govorila je da nije svesna da voli Zolu još uvek. Ne znam da li bi neko smeo da je odbrani od mene da sam ja bila tamo. Uvek sam bila protiv toga da se neko igra nečijim emocijama. Razmišljama sam kakav je to ona čovek, kada ima srca da uradi tako nešto. Rekla bi mi verovatno da je to kratko trajali i da voli Zolu, ali sma tada videla koliko zapravo Bebica voli nju. Ona je probala sa ovim nešto, pa se opet vratila Bebici, možda je to bilo jače od nje. Možda je smao htela da vidi da li je Nenad iskreno voli, videla da je on zapravo iskren i da je istinski voli - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija, šta ste zamerili Bebici - upitala je Ivana.
Ja sam ti rekla da neke stvari ne smeju da se dese. Ne može tako, Nenade, sve ostalo mi je ulivalo poverenje da si trezven da racionalno razmišljaš. Ako sam ti rekla da vodiš računa, da ne smeš sebi da dozvoliš. Meni je delovalo da si hteo da je vežeš trudnoćom, ništa se ne postiže silom. To mu je bila garancija da će Miljana biti sa njim. Veliki je greh od Boga da žena ide na kiretažu, ona je bila izbezumljena, nije znala šta će i kao će. Za neke stvari moraš da budeš odgovoran - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste samo to zamerili - upitala je Ivana.
Da, to sam najviše zamerila i to što ne kpomunicira sa decom - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.