AKTUELNO

Ne želi da ćuti!

U toku je emisija "Narod pita".Voditeljka Ivana Šopić ugostila je Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu.

Dobro veče, Nena iz Mladenovca kraj telefona. Ja pitanja nemam, svega smo se večeras naslušali. Ja bih samo želela kao majka da pružim podršku Mariji. Pitam se samo šta se nama kao narodu dešava. Zar mi kao žene možemo da postavimo pitanje Mariji koje je gnusno i na ivici ljudskog. Ona je na prvom mestu majka, kloliko god da to dete ima godina, to dete je njeno - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam osetila neku kritiku, ova budaletina iz Zadruge što se uključila, nju nisam ni slušala. Ne znaimaju me - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sada što ste doživeli sa Miljanom, ne želim nikom da se desi. Veliko bravo da Bebicu koji je bio uz Miljanu tokom svih ovih nedelja, kakav god da je on. Žene koje su kritikovale u vezi abortusa, treba da ih bude sramota. Pitaju Mariju da li misli da je to što joj se desilo karma, zar ne misle da se ta karma neće njima vratiti jer su Mariji izgovorile takve reči? Marija, samo osmeh na lice i sve će biti onako kako treba. Samo sam želela da kažem ovo jer sam zaista šokirana, ne znam ko je to od nas bezgrešan - rekla je gledateljka.
Te pačavre što se javljaj su najgrešnije - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.