AKTUELNO

Ponovo su zajedno?

Emisija "Narod pita" je u toku, a naredni gledalac imao je pitanja za Aleksandru Nikolić o njenom odnosu sa Carem, pa je optužio da vara Dejana Dragojevića. Miki stao u njenu odbranu.

Šta kažeš za Dalilinu vezu sa Gringom? - pitao je Darko.
Problem je što ljude zanima ko je novi dečko Dalile Mujić. Ja kažem nismo mi najgori, ima gorih i od nas. Čuo sam se sa Krletom. Ima tako dobru farmu živine. Ima koke nosilje. Nisam video čistiju farmu u životu - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde Dragan iz Niša, pod pravim imenom. Ovo je moje poslednje uključenje. Bio sam prozvan od strane gospodina Filipa Cara. Od njega sam prozvan kao Ivan, Golub, Milan. Ime i broj telefona su lako proverljivi. Za gospodina Đuričića sam rekao da je prespavao rijaliti 80 posto, da se mešao samo da komentariše Dejana i Aleksandru. Pošto kažete da vas niko nije pohvalio, ja ću. Kad je Dejan imao izjašnjavanje o roditeljima, vi ste rekli da je to pravo pokajanje. Ja sam miljenik Dejana i Aleksandre. Vi ste rekli da vam je prijateljica kupila telefon, ali postoji klip kad se budite i na stočiću otvarate telefon oduševljeno. Vi i Filip ste imali istu marku telefona - rekao je gledalac.

Foto: Pink.rs

Vi ste zvali da kažete da mi je Filip kupio telefon. Znate koliko ljudi ima istu marku telefona. Mislim da i Darko ima isti telefon - rekla je Aleks.
Ajde što ste me vi blokirali nego me je i Car blokirao. Vi ste me u toku emisije blokirali, a Car me je blokirao 10 minuta posle. Iskoristili ste pauzu da mu kažete da me blokira - rekao je gledalac.
Ako ste već gledali detaljno moj stori, trebali ste da zapazite da je ta porukica pisana u ženskom rodu. Viđam se samo sa Dejanom i samo sam sa njim u vezi. Relacija mi je Beograd Veternik. Kad završim sa obavezama idem kod njega ili on dođe kod mene - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip čeka gore, sve vreme je tu. Gore je jer tamo može da se puši, on je dovezao Aleksandru. Šalim se. O tome je pričam, šta Vas briga sa kim se ona dopisuje. Ja se slažem sa Vama, ja kad sam u rijalitiju zamerim Aleksandri, ali sad nije kriva- rekao je Miki.
Kriva sam što sam živa - rekla je Aleks.
Kaže Mića da je on video Aleks i Cara na kafi i da se kune u sina. On kaže da ste vi za sve u pravu i kritikuje njih - pročitao je Darko poruku Lepog Miće.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videu.

Autor: M.M.